Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Slucham tego i placze

Polecane posty

Gość hiena cmentarna
to fajnie, bo ja swoich nie bardzo :o

Gość BUAHHAHAHAHAHHA

Gość lelkumpolelkum
nawet nie przeslucham, na sam tytul lzy staja.... nie mam juz rodzicow

Gość tiriririri
moze ja tez mam słaby kontakt z rodzicami i dlatego to mowie, lecz musze przyznac ze to jedyba rzecz która mnie dzis rozbawiła;p

Gość tiriririri
o kurcze... rzeczywiscie szkoda kiedy nie ma sie rodziców, którch sie kochalo tak nad zycie, a nie tylko z zasady;/

niestety ja jestem w domu ok 3 razy w roku.... wiec dobijają mnie takie rzeczy tym bardziej ze slub za ok 2 ,3lata

Gość matka polka w sieci
o ja jebię, aż tak blisko z rodzicami to ja nie jestem, właściwie od pięciu lat nie mamy ze sobą kontaktu, ale przy drugiej piosence w tej prezentacji po prostu dostaje histerii 😭

smutne to😭.... ja wyjechalam 300 km od domu wlasnie przez rodzicow.. stwierdzialm ze sie wyprowadzam i chuj bo mi zle...... teraz doceniam wszystko to co przechodzili przeze mnie.. chociaz jestem samodzielna kobietą to tak mi zle bez nich.. mam mego kochanego mieszkamy razem i mam swieeeetny kontakt z moimi rodzicami teraz:) ale tak mi zle jak pomysle ze oni tak daleko i ze juz zawsze tak bedzie..ani tesciowej ani matki przy mnie.. sama taka...

Gość lelkumpolelkum
matko, gdzie ja trafilam:O juz mam nerwice, a ten topik to zalamka totalna!! od jakiegos czasu mysle wylacznie o podziekowaniach....:O

yousunrise ja mam dokladnie tak samo wyprowadzilam sie bylam szczesliwa,ze mam ich z glowy a teraz tak mi ich brakuje i doceniam co przeszli ze mna i,ze to wytrwali:O

czemu jestes w domu tak rzadko?? ja nie mialam kasy na dojazdy ... a 200 zl musze miec do wydania lekka ręką