Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca niewiedziąca

maski , kremy - mix

Polecane posty

można nałozyc maseczkę śiągająco - pelingującą , za chcwile łagodzącą a na koniec krem nawilżający ?? nic sie nie stanie ? wszystkie maseczi ikrem będą działac ?

Gość a moze to jakis haxior był
sprawdz jak sie nie boisz :P a jakie to maseczki konkretnie, podasz?

zapytałam na forum zdrowie i uroda ale tam gadają o wszystkim to pytam na ogólnym może tu ktoś doradzi. Maska peelengująca z kawy. Maska ujędrniająca z bananów i ogórków . Maska tonizująca z toniku i ginu.

Gość to oburzające
modki znają wasze hasła do nicków i mogą robic co chcą

Gość miłość jest ruchaniem
a powiedz mi, bo o ważne... to są takie kupione w sklepie, czy robisz je samodzielnie? jeśli są kupione w sklepie, to na opakowaniu powinny być jakieś informację, że trzeba uważać itp

Gość tak jest osteżenie
uwaga zawiera związki toksyczne w obawie o zdrowie zwierząt nie testowano na nich.

to wyżej to nie ja!! to podszyw, maseczka z oriflamu peelingująca z pomaranczami łagodząca z jeżynami krem nawilżający z avonu

Naprawdę pytałam na zdrowie i uroda ale jakoś mi tam nie odpowiadają na moje posty.

bardzośmieszne!! podszywie załóż se swój post i tam się wygłupiaj kretynie

Gość adelajjjda
zrób sobie jedną dzisiaj a jedną juto

ale krem po nich moge ? zawze używam krem na noc.. a nie wiem czy po maseczce nic nie będzie

Gość miłość jest ruchaniem
mysle, ze nic Ci sie nie powinno stać jak te dwie użyjesz, chociaz... ja nie wiem, czy bym tak zrobila, z tego powodu, ze sa to inne firmy, inaczej sytuacja wyglada, jka amsz jedną serię... ale nic Ci sie nie pwinno stać, ale moze odczekaj troszke miedzy jedna a druga maseczką najwyzej mozesz dostac wypryskow... tak skora mze reagowac na nadmiar dobroci a po to teraz tą łagodzącą? w ogole dziewczyno, jak ty mozesz uzywac avonu :O nie zal Ci twojej skóry? juz lepsza jest zwykla nivea :O a krem nawilzajacy po maseczce w ogole jest wskazany nawet, lepiej sie wchlonie a najlepsze to sa glinki na cere a pilling mozesz latwo zrobic sama tutaj zobacz, znajdziesz wiele ciekawych porad, kiedys przypadkiem na tego bloga trafiłam http://domowekosmetyki.blog.onet.pl/2,ID251640456,DA2007-12-10,index.html

Gość pawwww
hm....3 na raz?bez sensu. Zrób jedną(może zacznij od tej pilingującej)potem krem na noc,za parę dni zrób kolejną

a avon to zła firma???? może o czymś nie wiem

Avon to jest taki... hmmm... Jakby Leader Price wśród kosmetyków... Lub... nie wiem, Real, Carrefour czy Biedronka mają swoje brandy - no coś w tym stylu... Ja bym napewno nie polecała nikomu... Chociaż wiesz - jeśli zauważyłaś, że Twojej skórze to służy... Ja ostatnio znalazłam fajny krem, tani jest na dodatek (chociaż tani to pojęcie względne) http://www.oryginalneprezenty.pl/hydrokrem-lukrecja-p-223.html?cPath=4 jest genialny :)