Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleosia_1986

???

Polecane posty

Gość Kleosia_1986

co myslicie o tym wózku:http://allegro.pl/item607346775_baby_boo_titanium_baby_wielofunkcyjny_promocja.html Zastanawwia mnie jego niska cena,bo jednak te wozki trzykolowe są droższe od ceny sugerowanej na allegro.Ponad to zastanawia mnie czy wozek nie jest za lekki i czy naprawde został wyprodukowany w Holandii czy w Chinach,a wiadomo że nie dowiem się tego od sprzedawcy;/

Gość Janina Janicka
niewarto, masakra...

Gość Kleosia_1986
ale masakrą jest ten wózek czy ogolnie wszystkie wozki trzykolowe??

Gość Kleosia_1986
upup

Gość wiesz co powiem Ci tak
Miałam wózek tej niby świetnej holenderskiej firmy (na metce made in China) też skusiła mnie niska cena a że potrzebowałam dwie sztuki (mam Bliźnięta) tak więc jeszcze miałam sporo zaoszczędzić. TRAGEDIA! Nie wiem z czego wykonane są te wózki,ale smród był niesamowity........szybko się ich pozbyłam (oczywiście tracąc na tym "interesie") i kupiłam dwa droższe ale znanej i sprawdzonej firmy - i funkcjonują mi do dziś bez zarzutu. Nie wiem czy czytałaś - kiedyś krążył po internecie taki artykuł o toksycznych wózkach, tam właśnie zwracano uwagę na ten smród (jak rozpakowałam wózki i postały chwilę w pokoju to śmierdziało jak w fabryce chemikaliów), z doświadczenia ODRADZAM to badziewie - lepiej wydać więcej i spać spokojnie.