Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knjnjnjn

Dziewczyna mi nie ufa przez tescia

Polecane posty

Gość knjnjnjn

Mama mojej dziewczyny ma pacha do facetow i z tego powodu moja dziewczyna ma \"uraz\" do facetow z jednej strony bardzo chce itd byc ze mna ale jednoczenie gryzie ja to ze pewnie ja zdradze albo zmienie na cos leprzego , ze ona jest tylko przejsciowo zeby nie byc samemu , najgoresze jest to ze ja nie robie nic co powodowalo by takie mysli wszystko jest spowodowane przezyciami jej mamy i nieufonoscia mojej dziewczyny do wszystkich facetow na ktorych jej w jakis sposob zalezalo gdy byla dzieckiem ;/Pewnie powiecie ze potrzebyje wiecej czasu ale ja widze jak ja to niszczy ;/i im bardziej jej na mnie zalezy tym bardziej krazy ta mysl ze ja zostawie ;/

Gość umbaumba
tak myslalem

powiem że ja też mam takie głupie myśli chociaż facet nie daje mi powodów, jestem z nim 2 lata i ciężko mi zaufać nawet iż jestem świadoma że nigdy mnie nie zdradził.. może Twoja dziewczyna jest nie ufna no i to że potrzebuje czasu to na pewno, musi się przekonać do Ciebie, ja ciągle sobie wkręcam że jest dużo fajnych dziewczyn i że mnie facet dla którejś z nich może zostawić ale to głupie myślenie bo przecież jest ze mną a nie z innymi, gdyby chciał to by dawno do nich poszedl.. Wydaje mi się że hm musisz jej ciągle okazywać jak bardzo Tobie na niej zależy wątpie że sam to zmienisz.. ona niedługo pewnie zrozumie że jest całym Twoim światem.

Gość umbaumba
tak nie myslalem znaczy sie bo tera nie mysle

Gość knjnjnjn
Coraz bardziej sie obawiam ze to bedzie istna wojna z wiatrakami bo jest wszysko ok wrecz cudownie a tu sms typu czemu ze mna jestes , nudze ci sie , do czego jestem ci potrzebna itd narazie mnie to tylko irytuje ale jezeli za kilka lat zada mi takie pytanie to wkoncu dowale glupia odpowiedz bo jestem cierpliwy ale tylko do czasu i bedzie problem ;/.

Gość pseudonimaaa
"Pewnie powiecie ze potrzebyje wiecej czasu ale ja widze jak ja to niszczy ;/i im bardziej jej na mnie zalezy tym bardziej krazy ta mysl ze ja zostawie ;/" a skad wiesz? powiedziała ci to?