Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjjajays

do wszystkich tu mam

Polecane posty

Gość jajajajjjajays

Kiedy wy zmajdujecie czas na neta???Nie czepiam sie, bron Boze nic do was nie mam drogie mamy ale zastanawiam sie jak wy to robiecie?? Przeciez dziecko zajmuje tyle czasu... Ja mam dwojke i nie mam czasu na nic, tylko dzieci i dom, oczy dookola glowy, obiady, zabawy, pieluchy itp a na komputer wcale. Teraz tu weszlam bo dzieci sa na spacerze z babcia, co jest wyjatkiem. A wy ciagle tu siedzicie. Jestescie mamami i zonami, macie dom na glowie i jeszcze tu siedzicie... Jak wy znajdujecie na to czas???

Gość taka sobie jedna mamka
taaa nie przesadzaj, kwestaia dobrej oreganizacji. ja pracuje jeszcze zmianowo i daję radę :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zwyczajnie!one nie marnuja czasu na obiadki!maz ma sobie sam gotowac a one powietrzem zyja hehehe...

ja k chcę skorzystać z kompa to mówię do dzieci że mamusia musi popracowac troszkę na komp. i one wiedzą że mamausia będzie zajęta -chłopcy mają 4 i 6 lat ale rzadko mi się to udaje

Gość bez przesady bez przesady
jak jesteś mamą niemowlaka to wiadomo że on 3/4 czasu przesypia a starsze dzieci mogą np chwilkę pobawić się same czy obejrzeć jakąś bajkę przecież bycie rodzicem nei polega na tym by spędzać z dzieckiem każdą sekundę, brać go ze sobą nawet do toalety i obserwować nawet biorąc prysznic ;-) takie podejście do dziecka sprawia jedynie że dziecko się uzaleznia od stałej obecności Mamy i potem jest rozpacz i histeria gdy dziecko ma iść do przedszkola lub Mama ma wrócić do pracy... trochę rozsądku i umiaru nie zaszkodzi

normalnie :) jak mała śpi albo bawi się sama - komputer mam cały czas włączony, wiec moge zajrzec w kazdej chwili - teraz np śpi :D no i zawsze mam czas na ugotowanie obiadu i ogarnięcie chałupki - organizacja przede wszystkim ;)

Córa ma 8 msc, teraz akurat śpi Jak nie śpi to np raczkuje, albo czymś się bawi, nie nosze jej ciągle na rękach czy coś, a sprzątam zazwyczaj wieczorami jak już jej padre jest w domu. Mam czas i na obiad i na kafe:)

mam komputer wlaczony caly czas wiec w kazdej chwili moge zajrzec. na ogol czas znajduje rano, gdy mala oglada swoje bajeczki, albo wieczorem gdy juz spi. najchetniej wybieram te druga opcje, bo moge wtedy dluzej pograc w kurniku .czasem w ciagu dnia jak sie bawi sama.