Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina123321

Dziwny sen-interpretacja

Polecane posty

Gość Ewelina123321

Witam. Mógłby mi ktoś zinterpretować sen z dzisiejszej nocy? A mianowicie, śniło mi się,że jechałam autobusem podmiejskim,ewentualnie tramwajem z moją córeczką ok. 2letnią (dodam,że nie mam dzieci), stałyśmy niedaleko drzwi i trzymałam ja za rączkę,żeby się nie przewróciła,drugą rączką trzymała się wózka dziecięcego,który stał z innym dzieckiem obok nas.Córeczka była ubrana w różowy kombinezonik (może kolor ma znaczenie). W pewnym momencie patrzę,a to dziecko się przewraca i wpada pod szparę pod drzwiami,tak,jakby je coś wciągało,no i wypada przez tą szparę z autobusu (tramwaju).Ja chcę zatrzymać pojazd,ale nie mogę znaleźć przycisku,w końcu udaje mi się zatrzymać,biegnę w stronę,gdzie wypadek miał miejsce,ale małej nigdzie nie ma.Później pytałam się ludzi,co się stało z małą,czy ktoś widział,ludzie mówili,że mała nie przeżyła.Nie śnił mi się żaden pogrzeb,dziecko już nieżywe,tylko później mój płacz,przezywanie,żal tego,co się stało.W tym śnie wielokrotnie byłam w kościele i w szkole,ludzie na mnie patrzyli,bo wiedzieli o tym,co się stało. Jak się obudziłam,to odetchnęłam z ulgą,że to tylko sen.

To jest proste :D Mniej parówek przed snem i wiecej takie sny sie nie powtórzą :P

Gość Ewelina123321
Parówek przed snem nie było :) A to nie wydaje mi się takie proste. Pytałam,co to może oznaczać,a nie co zrobić,żeby taki sen, już się nie powtórzył...

Gość no to będzie tak
Dziecko Szukanie wyjścia z sytuacji konfliktowej; chcesz rozpocząć od nowa, skierować na nowy szlak swoje życie, także wewnętrzne. Dziecko podobnie jak młodość, może symbolizować szansę i możliwość dalszego rozwoju. Często ujawniają się w tym symbolu konflikty spowodowane przeważnie niedojrzałością. Poza tym sen o dziecku może być też aluzją do własnych dzieci lub wyrażać pragnienie ich posiadania. ujrzeć: ogólnie korzystny znak urodzić: otwierają się nowe możliwości w twojej egzystencji zobaczyć je podczas narodzin: dla mężczyzny oznacza rozstanie z kobietą; dla biednych poprawę losu, dla zamożnych jest złym zwiastunem; podróżującym zapowiada powrót do ojczyzny niemowlę: szczęście dla matek nieść je do chrztu: wejście na drogę zasad chrześcijańskich patrzeć na śpiące: dobra przyszłość bawiące się: radość chore albo upadające, krzyczące lub kłócące się: recesja w interesach chude: zapowiada nadejście ciężkich czasów tłuste: można oczekiwać dobrych dni umierające: niespodziewany sukces wśród wielu bawiących się dzieci: szczęście w miłości i sukcesy we wszelkich przedsięwzięciach zamordować je: sam przysporzysz sobie wiele zła

interpretacji jest tyle ile sennikow :O:O sama sie przekonalam ze to bez sensu... nie mozna jednoznacznie zinterpretowac snu.

Gość interpretacja po ludowemu
dziecko = klopoty

Gość Ewelina123321
No jasne,ze interpretacji tyle co senników,ale ten sen wydaje mi się bardzo dziwny.Ta dziwna śmierć dziecka. A może dziecko samo w sobie śniło mi się dlatego,że bardzo chcę mieć dziecko...

Gość Ewelina123321
Dziecko umierające: niespodziewany sukces hmmm

Gość hmmmhmmmmmhmmmm

Gość dreamcatcher
a mnie się dzisiaj śnił taki sen Masa ludzi pełno krwi, paniki krzyków przerażenia a dlaczego ? bo jest gigantyczna czerwona larwa ale taka na 100 m i zabija wszystko. I krzyki by z nią walczyć by się nie poddawać i panika bo kto się zbliży to ginie A potem wśród tych ludzi spada z rur biegnących przy suficie taka mała na parę cm i ja ją rozdeptuje bo wiem że z niej powstanie ta duża Potem taka spotykam w domu i jest strasznie szybka i nie daje się złapać a wiem że z niej rodzi się ta wielka co wszystkich zabija i co ? i nic budzę się :D Czekam na interpretacje mojego snu :D mnie się tam podobał był jak niezły film SF :P

Gość Ewelina123321
He he fajny sen:)

Gość marianna33
a bierzesz tablety antykoncepcyjne?

Gość Ewelina123321
Nie, nie biorę i nigdy nie brałam! A to ma jakieś znaczenie?:P

Gość hjehehehee
wielki robal ? to dopiero musialas zjesc wielka paroweeee

Gość ja bym tam pomyslala
ze teraz jestes w trudnej syt - nie tyle uczuciowej co zyciowej, rozgrywaja sie dla ciebie wazne wydarzenia i do tego pragniesz dziecka tamto dziecko i wydarzenie to znak ze czujesz sie odpwiedzialna za jakies straszne wydarzenie i ciagle to przezywasz, ew tamto dziecko to twoja matka

Gość Ewelina123321
Do pierwszego zdania się stwierdzam. Ale to drugie hmm że czuję się odpowiedzialna za coś strasznego,no nie wiem,raczej nie!

Gość Ewelina123321
A co ja napisałam??? Że się stwierdzam do pierwszego zdania??? hihi Miałam na myśli,że bym mogła ewentualnie się zgodzić z pierwszym zdaniem!

a nie masz przypadku egzaminu teraz jakiegos?:>

Gość Ewelina123321
Mam w niedzielę,ale jestem na studiach podyplomowych,więc te egzaminy nie są stresujące,poza tym mniej więcej wiem,czego się spodziewać.tak ze się nie stresuję za bardzo!

wiec boisz sie ze go zawalisz, choc umiesz wiele - rozwy kaftan twojego dziecko mowi to . boisz sie osmieszenia i ze nie wydusisz z siebie wszytskiego co wiesz ale to naturalne nie ma ludzi ktorzy wogole sie nie stresuja:P

Gość Ewelina123321
Regres, nie wiem,jakiej, jakiejkolwiek:) Sen jak sen, najbardziej przestraszyła mnie dziwna śmierć, coś o dziecko tam wciągnęło.No i w ogóle ze to było moje dziecko!

Regres, nie wiem,jakiej, jakiejkolwiek no bo wiesz :D cos ci sie sniło i moze chcesz np potwierdzenia ze twój sen powinien miec jakis wydzwiek w twoim osobistym zyciu ? MOze szukasz potwierdzenia ze czeka cie wygrana w totolotka np ? ale dobrze tez napisałas ze sen to sen :D i nie lepiej to zostawic w spokoju ? niz doszukiwac sie czegos ,co w realnym zyciu nie ma zadnego potwierdzenia ? no zastanów sie ...?

dobrze wygralas :) wrozka ci prawde powie :) w tym roku czeka cie ciaza ! i na dodatek urodzi sie w rozowym kombineziku ktoregos razu bedziesz z corka jechala pociagiem bo zawsze lubilas podrozowac a dalej to sobie zinterpretuj sama niewdziecznico :P

Gość Ewelina123321
Może faktycznie chcę przeinterpretować trochę ten sen i liczę na coś konkretnego... Nie ma co się za bardzo wczuwać w sny:) więc już to może zostawmy... Jeszcze męża zapytam,co on na to:) hihi

Gość mądrzejszy
sny to nie zapowiedz tego co będzie ale odzwierciedlenie tego co jest ...nie wiem jak zinterpretować dokładnie ale jedno jest pewne gdy śni ci się coś przyjemnego oznacza to że podążasz w życiu dobrą drogą gdy śni się coś nie przyjemnego oznacza to że twoje życie podąża złą drogą robisz coś wbrew swojemu wewnętrznemu JA,swojej podświadomości,choć rozum może mówić że wszystko jest ok tak naprawdę jest coś nie tak

Gość Ewelina123321
Heh mądrzejszy! Bardzo rzeczowo!

Gość mądrzejszy
a wszystkie senniki to bujda czasem się sprawdzają tak samo jak horoskopy bo przeczytasz co ci się przydarzy i podświadomie sprawisz tak że te wydarzenia będą miały miejsce w twoim życiu

mądrzejszy a jak zinterpretujesz moj sen ? Ostatnio sniły mi sie niesamowite wakacje na piaskach florydy :) istna sielanka :D w zyciu osobistym nietety nie ciekawie :( a i z praca kiepsko :O ?????????????