Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zahukana aska

CHyba straciłam szanse na coś fajnego w życiu...

Polecane posty

Gość zahukana aska

a wszystko przez moją cholerną nieśmiałość :-O Mam chyba wpojone, że jestem kims gorszym bo nie urodziłam się w dużym mieście (moje miasto ma 50tys. ludzi więc dziurą tez nie jest) Mam 23 lata i studiuję we Wrocławiu. Niedawno spotkałam się z koleżanką w Galerii Dominikańskiej. Jak jadłyśmy obiad koleżanka powiedziała, ze ktoś mi się przygląda, ale zbagatelizowałyśmy to... po obiedzie i dłuższej rozmowie poszłysmy pochodziś po sklepach i nagle ci ludzie co mnie obserwowali podeszli do mnie i powiedzieli że są z jakieś firmy (nawet nie pamiętam nazwy z tego stresu) i chceiliby mi zaproponować współpracę, bo szukają ładnych dziewczyn na fotomodelki,bo uważają, że mam potencjał i... reszty już nawet nie pamiętam, bop tak się speszyłam, że podziękowałam i szybko uciekłam :-O jak dzikus jakiś :-O Najsmieszniejsze jest to, że ja nie nadaję się na żadną modelkę :-O okluary :-O duży nos :-O figura bynajmniej nie modelowa :-O Nie żałuję, bo i tak bym się nie odnalazła w tej roli, ale koleżanka tak na mnie nakrzyczała, ze straciłam swoją szanse, że mogłam spróbować itp,,że zaczęłąm się nad tym zastanawiać... :-O a wszystko przez tą nieśmiałość :-O przeciez mogłam jak człowiek z nimi porozmawiać i zapytać dokładnie o co chodzi, a ja po prostu zwiałam :-O

Gość bnytiu
jesli jesteś typem intelektualistki, więc nawet jeśli by to się okazała prawda, a nie jakaś ściema z ich strony, to i tak byś się w tym nie odnalazła, więc nie masz czego żałować...

tak , tak, żołnierze pracujący dla jakiegoś mafioza, dostali zadanie sprowadzić głupią studentkę, na ruchanko, za małą kaskę . :D:D:D:D

Gość zahukana aska
bnytiu masz rację, ja wiem, że bym się nie odnazała w tym, ale ta sytuacja pokazała mi, że zachowałąm się jak idiotka :-O przecież nikt mnie nie zmuszał, pewnie i tak bym się nie zgodziła, ale przeciez mogłam chociaż porozmawiać a nie uciekać :-O

Gość zahukana aska
:-O

słuchaj dziewczyno, jeśli kogoś potrzebują to ogłaszają casting i same dziewczyny przyjdą, i komu by się chciało latać i szukać po mieście. Cuda to są tylko w Biblii

Gość popierram autorkę
ale blondyn mnie wkurwia :-O po prostu nie znosze tego typa :-O won żałosny debilu