Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATYLDKA

WYPADANIE WLOSÓW PO CIAZY

Polecane posty

Gość MATYLDKA

Jestem 4 miesiace po porodzie i wlosy wypadaja mi garscami, poszukalam w wyszukiwarce i wyczytalam ze wiele z was na ten problem uzywalo kosmetyków WAX. Mam pytanie czy musze kupic i szampon i odzywke dla lepszego efektu czy moge myc wlosy szamponem ktorego uzywam do tej pory a stosowac tylko odzywke bo podobno ma silne dzialanie....

Gość mnie cale zycie
wypadaly wlosy (po ciazy to juz w ogole masakra)wax stosowalam wieki temu nie pomogl mi w ogole wrecz nasilil wypadanie. Przed ciaza stosowalam wiele specyfikow ktore nie przyniosly zadnych rezultatow. Niedawno za rada kumpeli kupilam te tabletki i o dziwo pomogly wlosy nie wychodza mi praktycznie w ogole http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/2068/Skrzypovita.jpg (stosowalam kuracje przed 40 dni)polecam

Gość Ivoneczka25
Wypadanie włosów po ciąży jest objawem stabilizacji hormonów w organizmie.Ponieważ pod koniec ciąży włosy podwajają objętośc,tak po ciąży muszą powrócić do pierwotnej postaci.Jest to zupełnie normalne i obawiam się że żaden kosmetyk nie zadziała ;(Stan ten utrzymuje się około 4-5 miesięcy od momentu zauważenia.Więc spoko łysa nie będziesz ;)

Gość mi pomógł Revalid