Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

River17

Panowie jaki typ urody preferujecie?

Polecane posty

życie to gówno,żeby ludzie uważali cię za normalna musisz udawać słodką idiotke, ubierać się na rózowo, słuchać rihanny, dody i aquy, jak bym to musiała robić y=to już bym się wolała pociąć

tak sobie tlumacz...ja niecierpie rozowego muzyki dody nie lubie, a rihanny tez nie slucham...tu nie o to chodzi...po prostu obracaj sie w swoich klimatach tam znajdziesz kogos kto cie uszanuje..nigdy nie widzialam pary punk plus normal human

hmmm dobra podszyw dam ci funkcję mojej lepszej połówki :classic_cool: będziesz moją dobrą osobowością :p a ja zajmę się tym co robie teraz , szyderstwem itp :classic_cool: pasi ?

Po prostu mam dosyć,że ludzie tartują po: 1. Jak ropłdówkę-wszędzie śłyszłę,ż epowinnam mieć dzieci, męża itp. 2. Ubierać się super kobieco( jak dla mnie niekiedy wyzywająco) żebu mężyźni traktowali mnie jak kobietę. 3.Że jak kobieta nie usługuje męzowi to ma zrypana psychikę. 4. Że punkowcy, rockowcy, metalowcy, geje, lesbijki,Żydzi i każdy kto odbiego od śmiesznych, mieszczańskich norm jest upakarzany na każdym kroku- nawet na forach inernetowych. 5. Że kobieta to powinna pół życia przed lusterm spędzać, a facet jak choć dorbinkę dba o siebie to jest metroseksulany. 6. Polska to cholernie nietolerncyjny kraj. 7. Jeszcze nigdy nie miałam takiej ilości odpowiedzi, a widać żeby ludzi pobudzić do rozmowy trzeba ich prowokować!

hahah widze ze zaczales powaznie odczuwac konkurencje...nie wiem zastanowie sie nad tym, chociaz wydaje mi sie ze twoja kopia jest bardziej elastyczna w wypowiedziach i umie dopiec a i podniesc na duchu, doradzic szczerze no i jest kobieta! a tutaj mamy przewaznie kobiety wiec moze juz czas przejsc na emeryture..

jaką konkurencję i tak cię skasują :classic_cool: i jaka kopia kseroboju , jestem oryginałem :classic_cool: bedziesz mi tu posłusznie robić dobrą opinie , a ja będę z tego odcinał kupony :classic_cool:

ja tam nie mam nic do gejow ani lesbijek, sama w pewnym sensie jestem biseksualna..do zydow tez absolutnie nic, do twojego swiata sie nie wtracam..nie przeszkadzasz mi jesli zachowujesz sie w miejscu publicznym kulturalnie, podejrzewam ze jestes jakas zbutnowana nastolatka,wiec lepiej juz nie bede sie wypowiadac bo nie chce miec cie pozniej na sumieniu..

haha dobry jestes, ale sie usmaialam, pierwszy raz mnie ktos nazwal kserobojem hahahaha, tylko na przyszlosc zwracaj sie do mnie jak do kobiety..chyba kserobojko...nie jestem nieposluszna i zasluguje na chloste

Cezarze wracam do pracy, wiec prosze nie zagaduj mnie juz...ale prosze ! zawitam tu wieczorem wiec narobie wtedy troche szumu! milego popoludnia zycze

moj chlost mial podtekst erotyczny ale nie az taki! musiales mi zepsuc nastroj, teraz do konca dnia bede miala ten obraz przed oczami i prosze po raz ostatni daj mi sie skupic na pracy ! bo zglosze twoje zachowanie do pani moderator! no juz papa

chodiało i żeby ktoś szeł na topik,żeby nie odstraszyc bo wszyscy mnie olewają

Gość oplinka
Po prostu mam dosyć,że ludzie tartują po: 1. Jak ropłdówkę-wszędzie śłyszłę,ż epowinnam mieć dzieci, męża itp. 2. Ubierać się super kobieco( jak dla mnie niekiedy wyzywająco) żebu mężyźni traktowali mnie jak kobietę. 3.Że jak kobieta nie usługuje męzowi to ma zrypana psychikę. 4. Że punkowcy, rockowcy, metalowcy, geje, lesbijki,Żydzi i każdy kto odbiego od śmiesznych, mieszczańskich norm jest upakarzany na każdym kroku- nawet na forach inernetowych. 5. Że kobieta to powinna pół życia przed lusterm spędzać, a facet jak choć dorbinkę dba o siebie to jest metroseksulany. 6. Polska to cholernie nietolerncyjny kraj. 7. Jeszcze nigdy nie miałam takiej ilości odpowiedzi, a widać żeby ludzi pobudzić do rozmowy trzeba ich prowokować! ad 1.co znaczy wszedzie? ja takich rzeczy nigdy nie słyszałam w\Twoim wieku 2.bzdura 3.kiedys nie usługiwałam i miałam normalną psychę a teraz usługuję ( obiadek,kolacyjka, laseczka\wieczorem) i nadal psycha ok bo Go kocham i sprawia mi to przyjemnosc 4.tam gdzie ludzie zawsze bedzie nietolerancja wobec kogos tam, grunt to dobrze czuc sie we własnej skórze to wtedy takie docinki i szykany Cię nie ruszają 5.bzdura 6.jak kazdy inny 7.skarbie to prowokacji to Ci jeszcze daleko.