Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

River17

Panowie jaki typ urody preferujecie?

Polecane posty

Gość skrzynka browaru
pewnie że wiejski naturalny o pięknych licach i ciemnych włosach a najlepiej 30 skaczące na trampolinie przy plaży lub w centrum miasta - to dopiero dżagiii

Ruzaki racja każdy ma prawo być emo :D ja też mam prawo podać mu żyletkę :D Masz rację o emo nie wiem dużo , oni tak szybko odchodzą :(

Gość niskie blondynki tylko

ty to sama pewnie jestes brudaska...dorosnij dzieciaku, sama rockmenka sama przyszla tutaj sie prosic o rade wiec jej odpowiadam, w koncu kazdy ma prawo do wlasnego zdania.. dla mnie to sa dwa swiaty i juz... ps dobrze ze jestesmy w cyber przestrzeni bo w realu pewnie bys mi juz najebala z glana...hahaa

Gość bimboo
no to śledzik :p

dziwisz się? To są bardzo wrażliwi ludzie, a inni ich niszczą tak jak wy teraz mnie...

Gość poplacz se opisz to
swoim blogu

Gość Ruzaki
cie pojebało skoro nic nie wiesz o emo to zamknij gembę na kłódkę bo River17 nie jest emo wiec nie pierdol takich głupot i nie zachowuj sie jak zasmarkany szczeniak który ma mleko matki pod nosem i myśli że mu wszystko wolno

to po co takie pytania...co to wogole jest, czy wszystko zalezy od faceta...to chyba ty decydujesz z kim sie wiazesz a on ci laski nie robi, i co ci to da ze teraz ktos ci powie ze mu sie podobaja takie lub nie jak i tak nikt nie wie kim ty jestes i jak wygladasz...to zalezy od osoby...

Gość pani jadza z warzywniaka
Jaka z ciebie rokowa-dziewczyna skoro słuchasz hip hopu???????????????????

Gość emo to taki strus

Cezer nawet nieźle wychodzi ta dezinformacja :D :classic_cool: Ruzaki-> jak nie jest emo jak jest , nie wciskaj ludzom głupot :classic_cool: Jeszcze przed chwilą każdy miał prawo do wszystkiego a teraz już czegoś nie wolno 😭 plączesz się pomarańczo :classic_cool:

jak nie wiesz to wejdź na wikipedie imecyle już mi po prostu cierpliwości nie starcza: hip-hop ie koliduje z rockiem, może ktoś wie co to nu-metal? Hip-hop i metal, barany, najpierw poznajcie trochę śwoat a potem obrażajcie, popieprzne szczeniak

Gość no pięknie
.... nie to nie prawda to ni hh i metal

Gość pewnie słucha tokio hotel
i jest rokmenką :D

nie jestem emo, ale mam ochotę skoczyć z wiezowca jak was słysze, a zaraz pewnie usłysze,że jestm tak nie normlna że naprawde powinnam się zabić, proszę bardzo, może jezcze mi żyletke dajcie? Albo zdopingujcie? Bo po co ma zyć, według was, coś takiego jak ja?

dla jasności nie słucham ani tokio j]hotel ani blog 27, a nawet czarny nie zbyt lubie. Wole linkin park, cryxshodows, zeppelin, pink floud, green day, depech mode, evanescence, avril lavine, metallice, niravene itp

Gość Lech z pałacu
no właśnie?? po co? otóż żeby dać się komuś bzyknąć