Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arekkkkkkkk

Moja dziewczyna mnie nie dotyka. Jaki może być powód ?

Polecane posty

Gość Arekkkkkkkk

Ona sama nie potrafi mi tego wyjaśnić. Ja ją pieszcze a ona mnie nie. Boje się, że jej sie nie podobam albo, że ona sie brzydzi albo ma jakieś hamulce i ja jej nie pociągam. Ona zaprzecza jakoby tak było ale ja na prawdę się matwie i strasznie źle się z tym czuję. Jesteśmy ze sobą ponad rok. Bardzo się kochamy. Chcemy jeszcze poczekać z pełnym stosunkiem. Ale ja bardzo pragnę jej dotyku. Czy ona nie czuje pożądania ? Ja nie mogę się oprzeć żeby jej nie dotykać. A ona ? Jak to jest...

Gość niebiesko-czerwono
O cholera. Ja będąc z mężczyzną tak długo, napewno nie potrafiłabym się oprzeć, by nie dotykać go, a jak widziałabym "namiot" w spodniach, to już moja ręka wędrowałaby tam... Nawet jeśli nie mielibyśmy stosunku.

Gość Arekkkkkkkk
Dodam że oboje mamy po 20 lat. Nigdy wcześniej z nikim nie mieliśmy żadnych kontaktów fizycznych. Ona jest bardzo nieśmiała. Ja też do śmiałych nie należe ale mimo to uwielbiam ją pieścić i chce to robić na wszystkie sposoby.

Gość dla chcącego nic trudnego
pewnie nie wie jak to robic a głupio jej sie do tego przyznac

Gość dojrzała panna
hmmm na wszystko potrzeba czasu i delikatności....może jak Ty będziesz ją pieścił dotykał i wyczujesz że jest podniecona delikatnie poprowadź jej rękę być może wtedy się przełamie ?

Gość niebiesko-czerwono
A jesteście juz na etapie rozbierania, pieszczenia się tam ręka...albo nawet i już ustami...?

Gość a w ogole ona
jest podniecona w czasie tych waszych zabaw czy zgadza sie na to przez wzglad na Ciebie? ja podobnie jak ktos wyzej napisal nie moge sie oprzec zeby nie dotykac mojego faceta , uwielbiam go piescic i widzec jak mu dobrze

Gość niebiesko-czerwono
Napewno ona potrzebuje czasu i tego by być delikatnym, a przede wszystkim do niczego nie zmuszać. Wiem, że takie nachalne zachowanie potrafi zniechęcić kobietę. Po drugie, najgorsze jest, gdy kobieta nie daje się TAM dotknąc, zrobić "minetki", a męzczyzna pokazuje jej się w całej okazalości i wymaga by ona go tam pieściła ręką czy go tam całowała. Najlepiej równocześnie godzić sie nawzajem na takie pieszczoty.

Gość mikser
Kolego mam podobny problem ja mam 22 lata moja partnerka 25 jest juz po rozwodzie rozstała sie z mężem jakies 5 lat temu. Ma synka 6 letniego . znamy sie juz około 5 miesięcy. Kochamy sie i to bardzo lecz nasze stonki niebyły częste od pewnego czasu zmieniło sie to zaczęliśmy sie spotykać częściej za każdym razem próbuje ja rozpalić i chyba mi sie to udaje całuje pieszczę jej szyje usta brzuszek itd. nie omijając oczywiście psitki bo ona jest najważniejsza lobię ja tam całować bardzo mnie to podnieca. Lecz jest problem !! Jak mamy grę wstepnoł to ja sie tylko staram by jej było dobrze ona mnie nie pocałuje sama nie zdejmie mi koszulki nie dotyka mnie po klacie . wcześniej miałem parę dziewczyn i nigdy nie spotkałem sie z taka sytuacji zawsze ktos odwzajemniał choć dotyk a ona nic próbowałem z nia na tenn temat rozmiawiac mowiłem zeby sie nie wstydzila mnie dotkac za kazdym razem otszymywałem odp. nie bede sie wstydzic i za kazdym razem sie to powtazało. Ona ogranicza sie jedynie do tego ze jak juz jest naprawde podniecona az nie moze zlapac tchu wyjmuje mi go ze spodni i rusza skorą Mi to nie wystarcza nie chodzi mi tu o loda nawet o tym nie maze choc bym bardzo tego chciał mi chodzi o dotyk jej dłoni na moim ciele o pocaunki chciał bym widziec w jej oczach to zaangażowanie. Ona chce miec ze mna dzieci i prubujemy cos w tym kierunku zrobic ale nie wiem czy chce byc tak traktowany w łózko. Nie wiem co mam zrobić by ona wreczcie okazała mi trochce ciepła dotyku! Pwtaza ze tylko ze mna czuje sie bezpiecznie ze nigdy nie chciała sie z kims kochac tak jak ze mna ale ja nie widze tego po niej jak jestesmy blisko NIGDY nie naciskałem na to zebysmy sie KOCHALI Prubuje wyczuc sytuacjie kiedy ma ochote na to a kaiedy nie! Ale nie wiem czy to ma dalej sens powiedzcie co byscie zrobili w takiej sytuacji czekam na odpowiedz i Z góry dziękuje

ona ma hamulce i to było chyba powodem rozwodu. Ona chce się zaczepić na ciebie .Skończ z nią bo bedziesz miał tylko gorzej.Sa takie ozięble kobiety .Kobieta 25-cio letnia bez faceta przez 5 lat ciebie by wykończyła łącznie z twoim penisem.

Gość chybazglupialam
mikser-no Ty to masz większy problem,bo dziewczyna z dzieckiem powinna juz miec wyobrażenie o seksie a co do autora topiku-Twoja pewnie się wstydzi,pamiętam to ze swoich poczatków,facet wziął moją rękę i prowadził po swoim ciele,a później jakoś poszło :-)

przestańcie to tłumaczyć wstydem toć to rozwódka która miała na stałe faceta a nie jakaś siuśmajtka która dopiero poznaje jak wygląda facet

Gość *pytający*
a może powinieneś się umyć??? :o

Gość są panny oziębłe
nie potrzebujace do szczęscia piescic faceta,trza wiać od takich zawczasu jesli ma sie wieksze potrzeby

Gość zawiedzionaWmiłości
Ja nie wiem swojego faceta zawsze lubiłam pieścić, a robieniem mu loda nakręca mnie na maksa ....uwielbiałam - a teraz wclae go nie pieszcze nie mam takiej ochoty ze wzgledu na jego zachowania!!!!!Tak bywa bywa tez tak ze ona moze jest leniwa ty jej robisz "dobre"chetnie a ona no cuz poco ma sie wysilac. Proponuje przestac przy okazji spotkan takich pieszczot i zobaczysz coona na to, moze sama sie za ciebie wexmie bo bedzie chciala tego samego!!!!!!!

Gość zawiedzionaWmiłości
No fakt u nie inny!!!! ale ja dalej sadz ze ona jest leniwa, poco ma cos robic jak ma wszystko niechce jej sie a on nie naciska

Gość mnmnmn
mam podobnie i przez to jej zachowanie przestaje mnie pociagac.

Gość jestes wredna
ale dziewczyna miksera nie miała tego meża na stałe tak? skoro zaszła w ciaze w wieku 18 lat, urodzila jak miala 19 a rozwiodla sie jak miala 20 to ona moze nie wiedziec co to seks, tak samo jak dziewczyna autora....dziewczyny sa po prostu nierozbudzone seksualnie!!! duzo cierpliwosci trzeba, oj duzo ...

Gość dużo cierpliwosci i obsypywani
e komplementami, zapewnianie na każdym kroku o swoim uczuciu i o tym ze jest jedyna, wyjątkowa i najwazniejsza, może sie boi bliskości i dotyku, może jeszcze do tego nie dorosła, może pochodzi z tzw. "zimnego domu", gdzie nkit z nikim nie rozmawail ani nie przytulał albo rodziców cały dzień nie było w domu, wtedy trzeba się nauczyć bliskości ale w tym wieku to jest trudniejsze, tego trzeba sie uczyć od maleńkości