Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_soba___

Faceci czy gustujecie w takiego typu dziewczynach?? wydaje mi sie, ze nie..

Polecane posty

Gość jestem_soba___

Blada, piegowata, rude albo szatynowe wlosy.. nigdy nie widzialam takiej dziewczyny z chlopakiem ;[ sama jestem blada i piegowata.. nie moge znalezc chlopaka, zaden sie mna nie interesuje ;/

Gość bezinteresowny marcys
a ja widzialem :classic_cool:

Gość a wiele masz lat
no i jaki przebieg?

Gość powiem szczerą prawdę
Kurczę, u mnie w szkole była taka dziewczyna- blada, ruda... i tak piękna, ze faceci na jej widok się ślinili. Zawsze byla ciekawie ubrana i miała fajny, lekki makijaż. Głowa do góry, trochę zajmij się swoim wyglądem i na pewno faceci zaczną się Tobą interesowac :) P.S.: sama uważam, że rudy to piękny i rzadko spotykany kolor włosów :)

Gość prawdwa prawda
możesz być i piegowata byle byś nie była garbata

Gość ja od 2 lat smigam z takim
kasztankiem ;)

Gość jestem_soba___
ja juz 23 lata mam! nigdy nie zauwazylam by jakikolwiek chlopak zerkal na mnie.. jesli ide z kolezankami to one zawsze robia wrazenie na facetach.. ja stoje z boku bo mna nikt sie nie interesuje... nie jestem z natury smutasem, ciesze sie zyciem, tylko wlasnie jesli chodzi o chlopakow to nie mam powodzeni.. :(

a ja bym chciala byc ruda...oj jak ja bym chciala 😭 i moglabym wtedy nawet byc blada:P czarnych teraz pelno, zlewam sie z tlumem:O

Gość jestem_soba___
mam wlosy brazowe, nie rude, ale za to mam duzo piegow.. mysle, ze to wlasnie one odstraszaja tych facetow no i jestem blada strasznie.. ;[

rude dziewczyny są często takie delikatne, wrazliwe i eteryczne. przynajmniej takie sprawiaja wrazenie :)

"mam wlosy brazowe, nie rude, ale za to mam duzo piegow.. mysle, ze to wlasnie one odstraszaja tych facetow no i jestem blada strasznie.. ;[" piegi nie takie straszne jak bedziesz opalona. idź na słońce, w zime na solarium i bedzie lepiej ;)

Gość jestem_soba___
mialam blond pasemka.. ale jednak wole swoje naturalne wlosy, wrocilam do nich. Na solarke?? z moja karnacja? ;/ nie moge, zalaloby mnie do reszty piegami a skora i tak blada by pozostala... tak juz mam :(

Gość prawdwa prawda
zrób się na rudo i będziesz mogła śpiewać "ta ruda z cyckiem i piegami"

Gość a jak z wymiarami

a no tak , no to moze jakis dobry samoopalacz, popatrz na lindsay lochan, ladna rudzielka...duzo takich powiem ze rudy jest seksowny...kup dobry podklad i jakis dobrany roz do policzkow, dobra prostownica, aby rude byly gladkie i fajne kolorki ciuchow typu niebieski czy zielony bo bardzo pasuja do rudych i jest oki...dbaj o to o co mozesz..

jestem_soba___ - nie gadaj ze sie w ogole nie opalasz :P tak to maja tylko albinosi :P PS bladość faktycznie nieładnie wyglada i odstrasza wiec cos z tym zrób...

nie jestem facetem ale tyle sie oczytalem na kafe ze znam juz wszystkie odpowiedzi n ababskie pytania..ja lubie rude i brunetki i blondynki tez

Gość jestem_soba___
dbam o siebie, jestem wysoka i szczupla... ubieram sie bardzo elegancko, ale i tak facetow nie interesuje moj typ urody chyba :) znam siebie i szanuje siebie za to jaka jestem.. jestem raczej zwykla dziewczyna, moze nie mam szczescia w milosci i tyle :)

jestem_soba___ - jestes pewnie za blada a mozliwe ze z osobowoscia cos nie tak... bo piegi niespecjalnie przeszkadzaja ;)

Ruda blada piegi.... ;) Sliczna musisz byc :) Dobrze Ci radza jakis kolorowy ciuszek zielony cieply zolty( nie zaden kanarkowy) albo sliczne delikatne brazy cos w stylu cynamon kawa z mlekiem ;) Makijaz stonowany niemal niewidoczny np kolory ziemi. jak bylam w szpitalu lezalam na sali z taka laska ruda piegowata jak nie wiem co bledziutka. Wlosy to miala do kolan rude krecone. Tyle ze byla nizutka i pulchna a faceci lgneli do niej jak muchy na lep. Uszy do gory usmiech na twarz piers do przodu i bedzie git :)

Gość Jestem blondynką
i nienawidzę tych rudych, bo zawsze to one mi zazdrościły blond włosów. Nie brunetki tylko te rude były zawistne i niech się walą!!!

a wlosy ozyw szamponetka aby byly ogniscie rude i do tego kilka delikatenkich zlotych pasemek ;). sa teraz takie fajne pudry brazujace np pierre rene lub bourjois( wyglada jak tabliczka czekolady ) sa dwa odcienie ciemniejszy i jasniejszy ;) Co do kolorow to widzialam na modelkach rowniez najrozniejsze odcienie fioletu ;)

Gość jestem_soba___
chodzi o to, ze mam taka skore, ktora po zetknieciu sie ze sloncem pozostaje nadal blada a wychdzi mnostwo piegow i to takich ciemnych brazowych.. wiele osob mi mowilo, ze bez tych piegow bylabym ladna... wiec to one staly sie dla mnie takim najwiekszym problemem..

Z PIEGOW MOZNA UCZYNIC SWOJ ATUT ;) KTOS DOBRZE NAPISAL ZE PRZYKLADEM JEST LINDSAY lOHAN. Wiele osob Ci mowi ze bez piegow byla bys ladna. Niech sie cmokna w dupeczke. mowuia tak bo zazdroszcza. jak za rok dwa pojawi sie nowy kanon piekna to od wielbicieli sie nie opedzisz. A kanonow bylo juz sporo. Marilyn Monroe Biidget Brdot Alek Wek...... Jestes sliczna i tak sobie powtarzaj... a piegi ( skoro tak Ci przeszkadzaja) mozna zamaskowac fluidem ... :)