Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_soba___

Faceci czy gustujecie w takiego typu dziewczynach?? wydaje mi sie, ze nie..

Polecane posty

Gość jestem_soba___
ja kiedys kupilam samoopalacz i bylam pomaranczowa od niego! Nie chce ich stosowac bo wygladaja sztucznie... pozniej ciezko to zmyc.. robia sie plamy.. raczej to nie dla mnie :(

Gość jestem_soba___
uzywam fluidu, ale piegi i tak sa widoczne.. musialabym nie wiem ile go nalozyc... pisalam odnosnie wczesniejszych wypowiedzi. tam mi kilka osob proponowalo samoopalacz...

skoro fluid nie pomaga samooalacz Ci nie odpowiada to uczyn z piegow atut jak wczesniej pisalam :) Moja psiapsiola tez ma piegi i to sporo mimo ze ma ogolnie ciemne wlosy i ciemna oprawe oczu i podkresla je ;) i slicznie wyglada :)

samoopalacz nie! kup sobie balsam brazujacy (polecam Nivea) i uzywaj jak zwyklego balsamu codziennie, stopniowo lekko cie opali. juliusz ---> juz wiem,ze baba jestes:P

Gość jestem_soba___
uzywam fluidu, ale piegi i tak sa widoczne.. musialabym nie wiem ile go nalozyc... pisalam odnosnie wczesniejszych wypowiedzi. tam mi kilka osob proponowalo samoopalacz...

Gość jestem_soba___
dobrze, sprobuje z tym balsamem brazujacym.. ;)

Gość miałem 90
może masz coś dla równowagi np masz piegi ale też niesamowite cyce ,ciesz się tym co dała natura.

Gość krokiet pokiet
a K. Dowbor czy wiesz ilu ona miała facetów? Samych mężów chyba trzech.A naprawdę jest piegowata,całe ciało. Pozdrawiam Panią K. Dowbor

Gość jestem_soba___
:) moze w koncu ktos zwroci na mnie uwage.. czas pokaze ;]

Gość jestem_soba___
Malowac sie maluje, ale wlosow nie chce farbowac.. mialam kiedys blond pasemka. Wrocilam do swojego naturalnego koloru mam taki jasny braz. Nie chce farbowac na zaden inny kolor tymbardziej na rudy.. wtedy to bym podkreslila tylko moje piegi a tego nie chce...

Gość jestem_soba___
Ja uwazam, ze jestem ladna :) tylko nikomu innemu sie nie podobam :P

Gość chce byc ruda
a ja chce miec piegi a nie mam ;( czasem jednego na nosie ale to tylko w lato ;((( i chce rude włosy i własnie sobie pofarbowałam ale rude to mi wyszły glownie u gory a nizej juz braz ehh bo z czarnych robie a chce miec takie piekne meidziane!!!! gryyyy....teraz musze dac odpoczac moim włoskom a potem bede dzialac dalej.

Gość pinky1411
moim zdaniem ci co patrza na kolor wlosow to debile ..nie rozumie .. do ma do tego kolor wlosow ...grow up.. acha i do blondyny.. nie obrazaj rudych..bo znam wielu ktozy sa super..nie znaczy ze jestes blondynka ja tez jestem i co ...ale nie obrazaj innych ok..trzymaj to dla siebie jak och nie lubisz ..bo sprawiaz im przykrosc..:(((

Gość gość
Mam 14 lat , jestem dość niska wyglądam na mniej lat i nie mam piersi , chyba żaden chłopak na mnie nie spojrzy, może jestem brzydka i to że wyglądam na 12 lat odstrasza chłopaków , pomóżcie