Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaronnaa

Dlaczego istnieje prostytucja?

Polecane posty

tak, znam wiele prostytutek, i nie chciałam bym w wieku 34 lat wygladac jak one, bo ja wygladam na swoje lata, ale one nie, kobiety mające w tym zawodzie lat 30 wygladaja na około 50, nie wiem czy to jest spowodowane nadużyciem alkoholu , tytoniu, używek, albo trybem życia nocnego kiedy organizm powinien sie regenerować.

w sciekla bestiaaa - A gdzie widziałaś prostytutkę? Na trasie? Pod latarnią? W tym wypadku się zgodzę, to są dziewczyny zniszczone, pracą i życiem - i dla twojej pustej świadomości - w 80% zmuszane do prostytucji. Ale są też miłe, zadbane, ładne dziewczyny, które prostytuują się na własne życzenie: problemy, długi, bieda. Mało wiesz, a mnie wkurwia jak wypowiada się ktoś, kto ma nikłe pojęcie.

jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, znam takie z pracy, z klatki schodowej, znajome ze szkoły, ze studiów. Jedne trudnią się jako prostytutki w agencjach inne mają stałych sponsorów z którymi sie umawiają, sa to przeważnie biznesmeni.

no znam znam, na moje nieszczęście znam i wysłucuhje je nie raz jak żalą się. jak to facet przyszedł na pokój i jak ja traktował....jak to znaczy być potraktowaną jak ścierka, w dzien pracują ze mną w firmie, a po nocach dorabiają, uwierz mi sa tak zjechane że żadne spa i kremy im już nie pomagają.

szkoda że Cie przy tym nie było, jak nie raz marudzą ile to musiały się naudawać, albo że facet wydziwiał, że chciał anal bo normalnie było za luźno i nie umiał dojść, a to że jest nie wyspana, a to że ją boli coś... a to że facet kazał jej sie patrzeć na niego podczas sexu...oj dużo by tego wymieniać. Żal mi ich, ale same wybrały taki żywot,

Przez moje ręce przewinęło się setki takich dziewczyn, z reguły w wieku od 15 do 30lat, owszem, były zniszczone, przytłoczone życiem, pozbawione uczuć, ale w większości zadbane - jak pisałam, one pieniądze mają - czyste, nawet niekiedy uśmiechnięte. Nie widziałam w swojej 6 karierze, żadnej prostytutki z agentury - bo nie wspominam o innym typie puszczania się - która w wieku 22 lat wyglądałaby na 40, a w wieku 30 na 50, bo w zależności od podejścia alfonsa do dziewczyn, ale z reguły ten dba aby dziewczyny wyglądały, a nie tylko były, bo zysku nie ma. Dziewczyna nie musi być piękna, ale musi być zadbana.

merkaba - to że się klient da wycyckać, z reguły płaci z góry za godzinę, a nie 15 minut. Wiem, że dziewczyny przedłużają czas, żeby unikać bzykania, czekają aż facet przedwcześnie eksploduje, ale 15 minut? To nawet dobrego francuza nie ma, a co dopiero bzykanie :-o