Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie się czuję...

oziębłość

Polecane posty

Witam wszystkich, Postanowiłam tu napisać, ponieważ nurtuje mnie pewna sprawa i nie potrafię sobie z nią poradzić... Jestem z facetem 2,5 roku, nigdy nie współżyliśmy ze sobą, ale dochodziło do sytuacji bardzo intymnych. Od jakiegoś roku wszystko się zmieniło, mój facet stal się bardzo oziębły, nie dochodzi między nami do żadnego kontaktu fizycznego, nawet jak go próbuję przytulić to się odsuwa, jak próbuję pocałować odchyla głowę. Nie wiem co się dzieje, kiedy go o to pytam zmienia temat itd. Popadam przez to w coraz większe kompleksy. Jakiś czas temu przytyłam, nie dużo, ale zawsze, zaczynam myśleć, że po prostu czuje do mnie obrzydzenie, a może się odkochał, nie wiem... Nie piszcie, ze mam schudnąć, bo to nie o to chodzi, ja nawet sama nie wiem , czy to jest przyczyną. Chciałabym poznać waszą opinię, co o tym sądzicie?

Gość mądrzejszy
nie pytaj ludzi bo tylko ci głupot naopowiadają poprostu wprost zapytaj swojego faceta tylko delikatnie i bez obwiniania

Gość Marianna33
Tak jest ze wszystkimi prawiczkami, zostaw go z niego juz nic nie bedzie, poszukaj sobie doswiadczonego partnera, najlepiej kolo 60tki

Pytam i zmienia temat, nie da się nikogo zmusić do rozmowy, ja już odpuściłam...

przyczyn moze byc wiele.kto zadecydowal, ze w ogole nie bedzie w waszym zwiazku sexu i dlaczego? ty czy on?

przyczyn moze byc wiele.kto zadecydowal, ze w ogole nie bedzie w waszym zwiazku sexu i dlaczego? ty czy on? W sumie wyszło samo z siebie, nie wiem dlaczego nigdy do tego nie doszło, oboje jesteśmy długodystansowcami. Kiedy już miałam nadzieję, że to się stanie, wszystko się odwróciło i teraz jest jak jest... On w ogóle nie doprowadza do sytuacji , w której byśmy mogli się zbliżyć fizycznie.

moze to on ma jakies kompleksy, a widzieliscie sie chociaz nago? Widzieliśmy... i nie chodzi na pewno o wstyd, czujemy się w swoim towarzystwie dość swobodnie...

brak bliskosci intymnej moze zniszczyc zwiazek, moze facetowi chodzilo o cos innego.oboje musicie byc jacys aseksualni o bardzo malych temperamentach, zeby nie miec zblizenia przez 2,5 roku bycia razem.nie wiem co o tym myslec, nigdy sie z czyms takim nie spotkalam. moze on ma kogos na boku, bo musial jakos rozladowac napiecie, dlatego nie jest toba zainteresowany.

brak bliskosci intymnej moze zniszczyc zwiazek, moze facetowi chodzilo o cos innego.oboje musicie byc jacys aseksualni o bardzo malych temperamentach, zeby nie miec zblizenia przez 2,5 roku bycia razem.nie wiem co o tym myslec, nigdy sie z czyms takim nie spotkalam. moze on ma kogos na boku, bo musial jakos rozladowac napiecie, dlatego nie jest toba zainteresowany Nie wiem, chyba nie jestem aseksualna, mam potrzeby w tym temacie, dlatego mnie to boli i nie wiem co się dzieje...uważam, że powinno do tego dojść z faceta inicjatywy, a niczego takiego nie zaobserwowałam, wręcz przeciwnie nagle wszystko się zmieniło... Jestem tez pewna, że nie ma nikogo na boku.

"Jestem z facetem 2,5 roku, nigdy nie współżyliśmy ze sobą" Tu jest problem, jak można być ze sobą tyle czasu i nie uprawiać seksu ?? I tak jak dla mnie wytrwały gość Tu chodzi o jego oziębłość...

2,5 roku razem i nie rozmawiacie otwarcie? ile lat jeszcze chcesz czekac na seks? a moze zostaniecie bialym malzenstwem? Próbuję zacząć rozmowę, ale on unika tego tematu.

moze jest gejem. Absolutnie wykluczam.

no normalny facet podczas pieszczot ze swoja dziewczyna dazy do pelnego seksu... też mi się tak wydawało, a on nic :(

to nie probuj zaczac tylko zacznij i powiedz co Ci na sercu lezy nawet jesli ma to byc monolog Mówiłam o tym nie raz, Jestem osoba dość wybuchową i emocjonalną nie mogłabym dusić tego w sobie... Najczęstsza jego odpowiedź (jeśli w ogole była) to, że wymyslam i szukam problemów...

to powiedz mu moze, ze poptrzebujesz seksu, ze 2 i pół roku to dosc czekania... na to bedzie ci musiał cos odpowiedzieć. a wasze pieszczoty na czym polegały?

A może tu chodzi o to, że nie pociągam go już fizycznie, albo się odkochał. Nie bierzecie tego pod uwagę?

to powiedz mu moze, ze poptrzebujesz seksu, ze 2 i pół roku to dosc czekania... na to bedzie ci musiał cos odpowiedzieć. a wasze pieszczoty na czym polegały? Trochę to upokarzające prosić się o seks... :| nie wiem czy chcę.

upokarzajace? kochasz go? a co to były za pieszczoty? jesli patrzenie sobie w oczy i głaskanie po brzuszku to ciemno to wszystko widzę...

upokarzajace? kochasz go? a co to były za pieszczoty? jesli patrzenie sobie w oczy i głaskanie po brzuszku to ciemno to wszystko widzę... Niby kocham, ale już mnie to męczy, zaczynam myśleć o zakończeniu związku. Nie jest przyjemne, jeśli przez rok własny facet nawet cię nie przytulił, czy pocałował... :|. Dolaniem oliwy do ognia jest fakt, że mam tam jakiś swoim wielbicieli, którzy oddaliby duzo żeby być w jego sytuacji. lizanie i pieszczenie miejsc intymnych

hmm to naprawde dziwne ze do niczego wiecej nie doszło. A nie podobały sie wam te pieszczoty? on nie chciał isc dalej? staram sie zrozumieć tą sytuacje, mysle ze mimo wszystko powinnas z nim pororzmawiac szczerzeo tym - mysle ze chłopak sie po prostu zblokował w sobie, za duzo ciebie pragnął i wiele nie miał, ile macie lat?

hmm to naprawde dziwne ze do niczego wiecej nie doszło. A nie podobały sie wam te pieszczoty? on nie chciał isc dalej? staram sie zrozumieć tą sytuacje, mysle ze mimo wszystko powinnas z nim pororzmawiac szczerzeo tym - mysle ze chłopak sie po prostu zblokował w sobie, za duzo ciebie pragnął i wiele nie miał, ile macie lat? Podobały, ale na tym staneło...a może jemu się nie podobało, już sama nie wiem...:| zablokował? no nie wiem, a moze już mu się nie podobam, tak jak na początku...? Ja 24, on 25 ..

po prostu z nim pogadaj. a moze on sie boi ze wpadniecie? powinniscie porozmawiac o antykoncepcji. moze kup prezerwatywy np durex, jakis zel nawilżający;) mów otwarcie, to nie tak ze sie prosisz o seks... przypominasz mi moją kolezankę- była 7 (!!!!!!) lat z facetem, od LO po studia, byli zaręczeni, on był facet-marzenie-bosko przystojny. I nigdy tego nie robili! tylko oral i z rzadka.. oczyiwscie była dziewicą... związek sie rozpadł, ona tez mówiłą ze nie bedzie sie prosic o seks... 2 mce po rozpadzie związku ona przespała sie z pierwszym lepszym po dyskotece... póxniej poszło z górki.

po prostu z nim pogadaj. a moze on sie boi ze wpadniecie? powinniscie porozmawiac o antykoncepcji. moze kup prezerwatywy np durex, jakis zel nawilżający mów otwarcie, to nie tak ze sie prosisz o seks... tylko, że on nie przejawia żadnej inicjatywy, on mnie nawet nie pocałował od roku, to po co tu w ogóle myśleć o seksie...eh :|