Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie się czuję...

oziębłość

Polecane posty

a jak bylo na samym poczatku znajomosci?czy byl inny? Właśnie tak, widziałam, że go pociągam i czuje pożądanie... a teraz nic...

pytanie intymne: jak go dotykasz to czujesz, ze mu staje ? moze on ma problem ze wzwodem.

pytanie intymne: jak go dotykasz to czujesz, ze mu staje ? moze on ma problem ze wzwodem. Raczej nie miał z tym problemu...a teraz nie wiem bo tego nie robię...nagle tak wszystko się zmieniło, może zaczął mieć jakieś problemy... myśłałam już o tym, ale sama nie wiem, bo on nawet przytulenia unika... :|

mysle, ze musisz przejac inicjatywe. daj mu odczuc ,ze akceptujesz jego cialo i on na ciebie bardzo dziala.

mysle, ze musisz przejac inicjatywe. daj mu odczuc ,ze akceptujesz jego cialo i on na ciebie bardzo dziala. Pokazuje mu to, bo tak jest ... ale on jest bierny, albo sie odsuwa przecież go nie zmuszę...:|naprawdę jest fatalnie...

skoro cie od roku nie pocalowal to jak ten wasz zwiazek wyglada? co robicie? w ogole wygladacie jak para?

skoro cie od roku nie pocalowal to jak ten wasz zwiazek wyglada? co robicie? w ogole wygladacie jak para? Ja już sama nie wiem jak wygląda, czasem myślę, że zaczął mnie traktować jak przyjaciółkę, a nie dziewczynę...