Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Listeko

Miał ktoś operację na krzywą przegrodę nosa?

Polecane posty

Gość Listeko

Jak w temacie. Dlaczego mieliscie, czy to boli i czy po operacji jest wam lepiej/ Czy mos po takiej operacji wyglada inaczej jakos?

Gość Irenka70
Ja mialam, lepiej oddycham i nos wyglada lepiej bo lekarz razem z tym troche poporwil "wyglad" nosa. Nie bolalo, 3 tygodnie po juz bylo lepiej, moge normalnie oddychac i prawde powiedzic to ta operacja zmienilo mi zycie, tyle.

Gość gggggggggggg
Znam osobę która przeszła taka operacje i hmmm bardzo nie była zadowolona z efektów... rekonwalescencja bolała bardzo nio ale chyba to normalne po operacji nosa, kształt nosa się zmienił na nie korzyść... wygląda jak by ktoś jej odciął końcówkę nosa:O chamscy twierdzą że jakby ktoś jej przypierdolił patelnia :O do tego od czasu operacji na okrągło coś jej tam wyskakuje jakieś cysty, guzki i na okrągło ma to czyszczone zabiegowo...Jednym słowem twierdzi że tragedia :O A zabieg był przeprowadzony przez lekarza który operował w chce "być piękna" wiec wydawał się kompetentny...

Gość gggggggggggg
Oczywiście nie chce cie staszczyć, tylko akurat ja spotkałam się z takim przypadkiem ...

Gość Rozelitenka
do gg: To ta twoja koleanka miala chyba operacje plastyczna a nie operacje lamania przegrody nosa.

Gość gggggggggggg
nie, na pewno była to rekonstrukcja krzywej przegrody nosowej refundowana przez nfz