Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiesieee

MOCZ Z RANA CIEMNY I PIENISTY- POWOD DO NIEPOKOJU?

Polecane posty

Gość martwiesieee

Hej.w lutym/marcu mialam problemy z nerkami -ogromne bole,nie moglam chodzic z bolu, wymioty, okazalo sie, ze to zapalenie klebuszkow plus kamienie. Spotkanie u urologa-Dostalam silny antybiotyk,przeszlo. W wielkanoc poczulam sie zle, bolaly nerki z tylu,przylozylam cieply termofor, troche pospalam-przeszlo. Od kilku dni mam wielki brzuch,z rana ciemny mocz, ktory sie...pieni.Wyglada to jak detergent. Czy ktos tez tak mial?

Gość martwiesie
codziennie, od tygodnia mam mocz ciemny,z rana barrrdzo,potem ustepuje. Bol nerek, wczoraj , dzis...czy to kiedys minie? biore Furaginum rano iwieczorem,ale boli dalej. Jestem za granica na studiach, takze u lekarza tu nie bylam nigdy, nawet nie wiem gdzie jest. Czy ktos moze mi doradzic?

Gość martwiesie
chcialam jeszcze dodac, zejest mi prawie caly czas niedobrze, mdlo. Jak ostatni raz bylam w Polsce, to mialam robione badania i wykazaly, ze sledziona jest powiekszona, odczuwam od jakiegos czasu bol pod zebrami, jakby cos `wypychalo`. Prosze o pomoc, jestem zdana sama na siebie.

Gość martwiesie
wczoraj wieczorem mialam lekkie dreszcze, kilka razy w nocy budzilam sie zlana potem i z goraczka. Przepraszam ,ze pisze tak chaotycznie, ale sobie przypominam drobne objawy z tych ostatnich dni.