Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheepworld

PLAY FRESH

Polecane posty

Gość sheepworld

zbiorowa migracja? czy rzeczywiście wszyscy użytkownicy pre-paid rzucili się na play fresh? wśród moich znajomych nie zauważyłam zagęszczonych ruchów w kierunku ich oferty, z drugiej strony internet aż się roi od deklaracji przejścia do fresha i pochwał. więc? przeszliście do play fresh?

Cartoon, a czy można mówić w reklamie, że za 0,29 pln do wszystkich, a małym druczkiem rzucać, że poza Play? :p sama się zastanawiam teraz nad zmianą operatora i mam dylemat.

wg. play (ich zajebistej reklamy) wszyscy użytkownicy innych sieci są idiotami którym trzeba oczy otwierać i pokazywać jak są strasznie oszukiwani :o idiotką nie jestem , w Plusie jest mi dobrze nie potrzebuje zbawienia od Pleja :p

Gość aaatam
Mój małżonek "przeszedł".Niewiele korzysta z telefonu,więc oferta całorocznej ważności konta to coś dla niego.

ja męczę obecnie plusa, na szczęście umowa mi się właśnie kończy i nie zamierzam przedłużać bo nie mam nikogo bliskiego w tej sieci, a i znajomych moich z plusa też jak na lekarstwo. patrząc po swojej książce adresowej to numery rozkładają się w orange i erze.

I może play ma faktycznie bardzo dobrą ofertę którą podbierze dużo użytkowników innych sieci ale....te wkuuurwiające reklamy :o

no reklamy... agresywne moim zdaniem. kwestia gustu. u mnie play nie zdał egzaminu ze względu na przerywane połączenia i zły zasięg, bo oczywiście na hura się we fresha testowo rzuciłam. ;)