Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate kate

Woda utleniona w poliku.

Polecane posty

Gość kate kate

Witam Godzinkę temu dentystka odkażając zapalenie dziąsła wstrzyknęła mi w nie wodę utlenioną. Strasznie bolało i czułam jak polik mi rośnie( Po wszystkim skwitowała, że część wody weszła aż do polika.Wcześniej nie był taki napuchnięty. Może tak być? Jak długo taka woda-opuchlizna schodzi? Może ktoś się zna? Help!

Gość ereeeee
a co to jest "polik" ? :P

Gość manifest listopadowy
"a co to jest "polik" ?" :o :o :o

Gość ej ludziskaaaaaa
policzek debile

Gość kate kate
Drugi dzień wyglądam jak mega chomik przez noc nic nie zeszło Co ten stomatolog mi zrobił? Przychodząc nie było wcale opuchlizny, nie robił mi też zabiegu (wiercenie, szycie itp) jedynie wstrzyknął tą wodę utlenioną i zrobił opatrunek żeby uszkodzone rosnącą ósemką dziąsło szybciej się zagoiło (mówił coś, że trochę tej wody weszło w polik a może miał tylko opłukać a nie wbijać igłę w mięso?!)) Jest tu jakiś stomatolog? Ktoś kto pracuje u dentysty? Czy osoba, u której byłam spieprzyła sprawę czy to normalne przy odkażaniu . Jeszcze raz help!

Gość kate kate
Byłam u innego lekarza To odma! Pani doktor wstrzyknęła mi powietrze pod ciało obce- pewnie tę wodę i powietrze :( k... Schodzi po ok 5-7 dniach ale trzeba brać antybiotyk. Ale jestem wściekła!