Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjjcxxxxxxxxxx

Jestem wściekła... o pisałam dzisiaj egzamin gimnazjalny...

Polecane posty

Gość hjjcxxxxxxxxxx

Będę miała z matmy tyko 44-45... :( Egzamin był banalny!!!!!! Zrobiłam okropne błędy... Policzyłam dach z boku niepotrzebnie – 2pkt w plecy, źle obliczyłam objętość walca... wyszło mi dobrze – 8,14 razy 3,14, tylko mi nie chciało się tego mnożyć, myślałam, że jak zaokrąglę do 8 razy 3 to będzie dobrze i wyjdzie troszeczkę ponad 24 i napisałam, że to w przybliżeniu 24, a w domu wymnożyłam i wyszło ponad 25.... :( Czyli już 3pkt w plecy. Do tego źle zadanie 2 albo 3 zadania zamknięte i już mogę się pożegnać z upragnionym wynikiem ponad 90pkt ze wszystkiego... :(

teraz to przeżywasz a za rok bedziesz się tego smiała;) ja przeżywałam maturę a teraz śmiać mi się chce z obecnych maturzystów yuuuupi ;)

Gość Agnes 16
No a ja mam w zamknietych 10 błędów czyli mam 15/25 pkt i zyje:D

Gość Agnes 16
Z rozprawki liczysz 1 pkt???? za rozprawke bylo najwiecej! Co nie umialas napisac czy co??

\"Monroe - Dzięki za radę, chyba zaraz się wybiorę\" trzymam za Ciebie kciuki :o

Gość vkkgofiodjc
Nie wierzę żebyś miała wszystko dobrze z polskiego jak ty ortografii nie znasz: "zkrzaniłam" :o

bo zdasz sobie sprawę, że w życiu są ważniejsze sprawy niż egzamin gimnazjalny wiem to z autopsji ;) jeszcze rok temu analizowałam po maturze każde zdanie, które napisałam, obliczałam co było źle a co nie.Teraz się śmieje sama z siebie bo z perspektywy czasu taki egzamin czy matura to krople w morzu problemów jakie nas czekają.

Gość ładny mi motylek...
hjjcxxxxxxxxxx - no cóż -tzreba było sie uczyć a nie przesiadywać na kafe :p :classic_cool:

Gość ładny mi motylek...
trzeba* :p

Gość wredna baba...
czepiam się :p

Gość Aden
jestes chora martwisz sie 3 pkt? japinkole masakra poprostu :) ja z mat licze na 35 a z polaka kolo 40... i gitara :D wystraczy mi zeby dostac sie do LO. to nie matura omg !!! :D

Gość Aden
pozatym egzamin wcale nie byl latwy szczegolnie dzisiejszy, albo to marna prowokacja albo jakas zawizeta kujonica tu siedzi..

Ja pisałam dwa lata temu i miała takie wyniki: 36 z humanistycznych i 38 z przyrodniczych. Ale ja się cieszyłam, bo przygotowywałam się głównie z matmy, a tymczasem trafiłam na dużo geografii i fizyki.. Więc, nie było źle :)

Gość Kazaczook
hjjcxxxxxxxxxx ''zkrzaniłam'' - nie używałam w rozprawce języka potocznego, więc powinno być wszystko dobrze. A tutaj z pośpiechu machnęłam z, chociaż sądzę, że i z może być, gdyż wogóle takiego wyrazu nie ma w języku polskim prawdopodobnie, bo występuje tylko w mowie potocznej, wymawia się ''skrzaniłam'', albo ''zkrzaniłam'' - zleży jak kto woli. A ja napisałam tak, jak ja mówię. Choć bardziej poprawna wydaje się forma ''skrzaniłam'' bo się dźwięk udźwięcznia czy coś, ale to nieistotne przecież... Wiem, ze pomotałam trochę, ale się śpieszę i jestem zła, więc wybaczcie ......................... oj nadal nie rozumiesz. mówi się "SCHRZANIŁAM" jak coś... i o to chodziło właśnie. krzan? a może krzestni też?:P

Gość Aden
zkrzaniłam hahaha xD krzan krzanowy !

AHHHH!! jak dobrze że jeszcze nie mój rocznik:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość nick z wielkim przesłaniem
:D zkrzaniłam :P chyba najlepszy akcent twojej wypowiedzi gimnazjalistko :P

Gość kaspina
siedzialam z taka ławce,a śmierdziala starymi książkami ;O teraz niewstety siedzi na kasie w tesco.... moze i znala literature i umiala liczyc,ale w zyciu kompletnie nie wiedziala za co sie brac.;D kujonica wstrętna

Gość Litwo Ojczyzno moja
litości :classic_cool:

Gość roseeeeee
Kobieto wiesz jakie ja glupie bledy porobilam? Teraz sobie w morde pluje ale nie bedzie tak zle

Gość patryśkaaa
oan przesadza troche 45 to dobry wynik ale to co pisze ten debil to masakra jakaś normalnie :o nic tylko klac potrafi i skonczyl pewnie poprawczak i dumny z siebie jest pewnie jak cholera! a zaraz po jak co dzień przejrzeniu kobiecej prasy i forum kobiecych pójdzie rozmawiać ze swoją dziewczyną - jolą r. o tipsach i bucikach na 10cm obcasie :D:D:D:D:D:D:D

Gość patryśkaaa
mario ile ty masz lat????? rocznik 84???? bo piszesz jak zdesperowany, zakompleksiony 14latek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! który szczyci sie tym, ze polknie z kolegami i napisze cos o sexie!!! :o dno, kompletne dno jesteś!!!!!!!

dziewczyno bez przesadyzmu dobra??? jak już teraz wiesz że pójdziesz na architekta itd to pytam się po hooj siedzisz na kafe i żalisz się że ci egzol źle poszedł??? i wiesz co? wolałabym iść pod ten sklep i napić się jabola z menelami niż przebywac w towarzystwie ludzi takich jak ty zarozumiała dziewucho !

Gość ładny mi motylek...
Ależ się temacik rozwinął :classic_cool: - a to niby ja miałam być tą wredną babą - widzę -są gorsi ode mnie :p

Gość kasjerka z tesco
Nic się nie przejmuj tymi wypowiedziami :) To nic, że trochę źle Ci poszło. Zawsze możesz zostać porządnym , uczciwym pracownikiem :p

Gość camember
z tego co pamiętam to miałam 84pkt z gimnazjalnego, i jakoś żyje, poszłam do dobrego LO, klasy biol-chem. a teraz jestem na studiach.... dziewczyno, egzamin gimnazjalny to gówno nie egzamin za przeproszeniem😭 maturę napiszesz, pójdziesz na studia, tam zobaczysz co to prawidziwe egzaminy!!! 😭 na marginesie powiem ci że jesteś dla mnie gówniarzem nic nie wiedzącym o życiu, i zastanawiam się czemu dziecko siedzisz na kafe, to portal dla kobiet, a tyś dziecko jeszcze:O😭 bdw ludzie mają większe problemy niż egzamin gimnazjalny:O PS. podobno był wyciek pytań, także 100pkt powinnaś mieć:classic_cool: