Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymagający_Master

Natrętna suka

Polecane posty

... a więc najgorsze mam za sobą. Juz po rozmowie z moją kobietą i od razu plotki rozwiewam, że to nie żona bo widzę, że już niektórzy na forum obrączkę na siłę mi wkładają ;) Obecność drugiej kobiety też mi posłusznej jej nie przeszkadza a nawet po błysku w oku wnioskuję, że się jej pomysł podoba. Opowiedziałem całą historię z mailami i zamiast awantury tylko się uśmiała po czym ja też się do tej radości dołączyłem ;) Już mam w głowie scenariusz, wszystkie możliwości i moje zachcianki....już widzę je obydwie jak jedna przez drugą się do mnie łaszą i błagają bym to akurat ją zajmował się więcej... Jest tylko mały problem, ona jest moją pracownicą więc na pewno będzie miało to wpływ na zmianę naszych firmowych relacji.

Gość mamswojegopana
proszę...nie zrób krzywdy swojej kobiecie... bądź przykładem na to, że są panowie, którzy mają wciąż jedną sukę...

Gość mamswojegopana
okej. nei doczytałam dalej. Twoja suka nie chce być jedyna ;) to dobrze w takim razie. Mi tam na swoim Panu zależy

jeju przcież on to wszystko sobie wymyślił :/ Zaraz jeszcze napisze, że jego kolezanka z pracy miała jeszce dwie uległe sexowne przyjaciólki i jak to powiedział żonie to ona się tak ucieszyła, że obiecała mu zrobić tyle lodów ile przyniesie jej jeszcze suk do domu. A on si.ę tylko roześmiał, bo przecież to on decyduje, kiedy i ile razy ona będzie mu robiła dobrze ustami.

Gość annatsuchiya
LeśnySłodziaczek - :D:D:D haha

Gość ale sciemka /.
;)

Gość seszelka
tam gdzie żywiosz, tam nie jebiosz ... :p z a jeśli jebiosz = problem

Do \Obleśnego Słoniaczka\ Bym się przecież zdziwił gdyby na forum podobnych ludzi nie było. Nie wiem czy to zazdrość przemawia czy brak pewności siebie. Człowieku, jeżeli twój szczyt perwersji to wejście w żonę od tyłu i marzysz by kiedyś penisa jej do ust w sadzić to zejdź z tego kanału. Onanistów postowych tutaj i tak nie brakuje lecz oni przynajmniej się nie odzywają. Dołącz do nich. Więcej na temat obleśnego wypowiadać się nie będę.

Gość nananananaa łapaczzz
ach ci gawędziarze erotomani :D :D usuwam się w cień byś mógł przelewać swoje fantazje tu na forum :D zapewne nie jednj się zrobi mokro po przeczytaniu twoich wypowiedzi, dawkowanych dzień po dniu dzień po dniu :D

Gość jesli chodzi o takie zwiazki
niezla fantazje ma ten dzieciak, zamiast odrabiac lekcje siedzi w necie i wypisuje fantazje buehehehehehe A pryszczochy dalej siedza ale moze jak odbeni swoj pierwszy raz to mu zejda buehehehehehehehe kurde pelno wszedzie tych szczylow, przecioez to powinny byc jakies blokady przed takimi szczylami. Albo jakis biurowy gryzipiorek co to macho w necie z niego w godzinach 8-16 buehehehehehehe. Ja piotole skad to takie durnoty sie biora?

Gość ogolnie wszystko spoko nic
mnie nie szokuje... Ale nie pasujesz mi na Pana ;) tzn... prawdziwy Pan raczej nie zakladalby tematu na kafe i nie dzielil sie swoimi (takimi!) rozterkami ;) No ale fajnie bylo poczytac 🖐️ Chociaz wolalabym poczytac czesc dalsza :P

no właśnie to samo napisałam :] jak tu widzieć autoryet w takim panu, ktory ma takie "wielkiie" rozterki :D ogólnie to lubię panów, ale takich myślących co robią i w ogóle :D bo po co mi taki pan? :D jeszce zostanie impotentem przez te problemy swoje :D

Gość ogolnie wszystko spoko nic
Slodziaczek---> Sorry, nie czytalam wszyystkich postow ;) Ale skoro obu nam sie to rzucilo w oczy to cos w tym musi byc ;) tez bym nie chciala takiego Pana, ktory sie waha i nie wie co ma zrobic. I o zgrozo pyta o to na kafe :P

Gość iletegojużbyło?
No i chlup