Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja1023

Ex mojej kobiety

Polecane posty

Gość taka_jedna_
Ja mam w zasadzie podobną sytuację, rozstałam się z chłopakiem kilka miesięcy temu i zaczęłam być z kimś innym. Ale z tamtym nadal utrzymuje kontakt na stopie koleżeńskiej, piszemy czasem smsy, czasem się spotkamy pogadać. Ale nic poza tym. Nic do niego nie czuję i kocham tylko mojego obecnego chłopaka :) Natomiast jemu wcale to nie przeszkadza, bo ma do mnie zaufanie :) Chyba najlepiej będzie jak powiesz o swoich uczuciach swojej dziewczynie.

boisz się bo czujesz zagrożenie to naturalne..jeśli ona Cie zapewnia że go nie kocha i spotkanie będzie na zasadzie ,,pogadamy i pa'' to ja bym pozwoliła na Twoim miejscu. Takim zachowaniem pokażesz że ufasz i wierzysz w jej zapewnienia.

Gość odpowiedzi mnogie
jesteście razem od 6miesięcy, a Ty już chcesz kazać jej wybierać? :-o Teraz to powinniście być kompletnie sobą zafascynowani :-)

zgadzam się z odpowiedzi mnogie do 1*2*3*: przeczytaj to co napisałam jeszcze raz a potem poprawiaj

Gość Carla Bruni--
pff... To jest zbyt świeże zeby chłopak mogł sie czuc bezpiecznie. Pewnie ona zdaje sobie sprawe w jakiej sytuacji go stawia, ze przez to on czuje sie niepewnie. Teraz powinien byc czas na budowanie ich zwiazku, a nie jakies deja vu z byłym..

Gość odpowiedzi mnogie
W dodatku, jakby się nie liczyła z Tobą i Twoimi uczuciami, to by się nie pytała, czy może się z nim spotkać. Znasz ją już trochę, chyba wiesz, czy możesz jej ufać. Jeśli nawet jej chłopak nadal coś do niej czuje, to i tak wszystko zależy od niej :-)

Gość Ja1023
Porozmawiam z nią o tym.. powiem, co czuje.. i chyba jednak pozwole na spotkanie... wiem, że ona dla mnie też chce jak najlepiej.. i nigdy nie będzie chciała mnie skrzywdzić. Jesteśmy oboje dojrzałymi osobami.. Zaangażowaliśmy się.. Początkowo ona się tego bała, ale z czasem było już tylko lepiej.. "Oficjalnie" nie jesteśmy ze sobą.. Tylko prywatnie.. W lipcu jedziemy na wspólne wakacje ze znajomymi. 3 miesiące temu spytała mnie, czy jestem w stanie czekać, aż będzie pewna swego uczucia nawet jeśli miałoby to trwać aż do tych wakacji.. Jestem w stanie. I myśle, że wtedy wszystko się już ułoży.. Potrzebuję tej stabilizacji.. Wtedy chyba moje wątpliwości miną..

a nie możecie iść razem? jak chłopak zobaczy że jesteście w sobie zakochani to da spokój i będzie po problemie

Gość odpowiedzi mnogie
dobry pomysł: porozmawiaj z nią, powiedz o swoich wątpliwościach i o tym, że krótko jesteście ze sobą i ona jeszcze się nie określiła. Powiedz, że ufasz jej i dlatego nie będziesz sprzeciwiał się jej spotkaniu z nim. Powodzenia :-)

Gość Ja1023
Nie wiem, czy tego chce.. Nie wiem, czy chce go poznać..

Gość Ja1023
Tak zrobie.. porozmawiamy.. Jeszcze raz dziękuję wam wszystkim.. Bo naprawde mi pomogliście sobie to wszystko poukładać.. Dziękuję!

Nie słuchaj tych głupich cip :o:o Pomyśl facet - pół roku razem, gdybyś był dla niej wazny, to powinna być toba nadal zafascynowana, zauroczona i zakochana. Ona chce sie spotkac z byłym :o Nie jest ważne czy jako z kolega, kochankiem, czy sprzedawcą polis na zycie - hcce się z nim spotkać i to jest dla ciebie sygnał ostrzegawczy. Stawiasz sprawe jasno - koledzy tak, ex nie. Chyba, ze z toba u boku 🖐️