Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvbnmmnbvcxz

Czy powinnam zrobić coś jeszcze?

Polecane posty

Gość zxcvbnmmnbvcxz

kupiłam chłopakowi prezent na urodziny,bo zawsze sobie kupujemy własnie na urodziny ale tak naprawde w mojej i w jego rodzinie obchodzi sie imieniny,miął niedawno imieniny i przy okazji złozyłam mu tez imieninowe życzenia ale czy z tego powodu powinnam tez cos kupic albo dac jakis drobiazdg? to chyb byłaby przesada....

Gość vivienne leigh
:D o my Boże!

Gość obwioustings
Nosz kurwa, a to już taki problem żeby kupić coś z okazji urodzin/imienin/świąt/bez okazji? Wydać pare złotych i pokazać że się pamieta? Co tu do rozmyślania?

Gość zxcvbnmmnbvcxz
Czy to nie glupie ze dostaje prezent na urodziny a potem mu keszcze cos kupuję na imieni\ny?

Gość obwioustings
Czemu głupie? Ty się zgrywasz? Ja jak jestem na zakupach i widzę coś ładnego dla mężczyzn to kupuje to mojej gorszej połowie ot tak po prostu i jakoś nigdy nie powiedział mi "Przesadzasz". Po prostu kwestia ustalenia tego między partnerami, nic więcej.

Gość haaaaaaaaaaahhh
zrób mu loda, bedzie usatysfakcjonowany !

Gość zxcvbnmmnbvcxz
on nioe wiem nawet kiedy ja mam urodziny bo przyzwyczaił sie że kupuje mi prezent i składa zyczenia na urodziny i dlatego sie zastanawiam nie chcę być nadgorliwa zreszta to musiałby byc drobiazg a nic takiego nie przychodzi mi do głowy...

Gość obwioustings
Nie masz większych problemów? Nadgorliwa bo coś mu kupujesz? Ja w ogóle nie rozumiem.

Gość zxcvbnmmnbvcxz
no tak on taki hojny nie jest

Ja swojemu nie kupuję nic na imieniny. Nawet nie pamiętam kiedy są. Nie uznaję tego dziwactwa. Ale jak już tak to może kup mu jakiś drobiazg, np. lizaka w kształcie serca?

Gość obwioustings
No ja w sumie też nie wiem kiedy są, ale jakbym wiedziała to bym coś kupiła... :) Jak dla mnie to zupełnie naturalne, że ludzie w związku kupują sobie jakieś drobiazgi i nie tylko niemalże na codzień.