Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska nowina

Co robicie jak wracacie z pracy do domu

Polecane posty

Gość Ciekawska nowina

Gość pytam sie was
ja gram w traviana :)

Gość mroczneńka
Ja jak tylko wroce do domu to klade sie do wyra i spie 4 godz. :)

słucham muzyki a potem oglądam z dziewczyna telewizje i idziemy sie położyć

Gość UPRAWIAM SEX I TYLKO SEX

Gość a ja nie pracuje
:P

Gość Ciekawska nowina
ale ja sie pytam serio. Nadeszła pora- koniec pracy i co dalej????

Gość pytam sie was
no a co mamy robic... każdy po pracy odpoczywa i robi to co lubi :/

1.wychodze ze szkoły 2.wracam do domu 3.zdejmuje plecak,buty,kurtke itp. 4.siadam na kafe 5.jem obiad 6.siedze na kafe albo ogladam mode na sukces 7.czasem ogladam brzydule 8.robie sciagi na nastepny dzien :P 9.czasem jeszcze wchodze na kompa 10.ogladam na wspolnej 11.siedze na kafe 12.pakuje sie 13.myje sie 14.siedze na kafe 15.po 10 awanturach,że mam wyłączyć kompa wyłączam kompa 16.ściele łozko 17.wołam psa 18.szukam słuchawek 19.wylaczam swiatlo 20.slucham muzyki 21.odlaczam sluchawki 22.podlaczam telefon do ladowania 23.spie emocjonujący dzień nieprawdaż :classic_cool:??

Gość przekaraczma prog
to zaraz po pracy wale konia i rucham baby- jak leci, kazda na ulicy, w samochodzie jest ruchana przez mnie :D

Gość Ghaloo
Wlasnie koncze druga butelke Breezera :) Zaraz strzelam kawke i motywuje sie do zgladzenia gory suchego prania, zamierzam je zglaszic przy pomocy zelazka. :) A pozniej goraca kapiel, maska na twarzycho, peeling ciala, samoopalacz, pozniej siup w pizamke, jakis serialik sie walnie lub ksiazke, ostatniego breezera i luli. :) To tak wskorcie.

Gość control must be
Robie obiad dla meza, potem odpoczywam przed kompem badz tv. I na tym koniec dnia.

Gość ale jajECZNICA
Wchodze do domu, i: -zdejmuje ubranie (jestem tylko w gaciach) -wlaczam kompa -robie jedzenie -wypale kilka fajeczek (siedzac przy kompie, jedzac i palac) -szybki prysznic -komp(wybor filmu) -lozko (z lampka wina i ogladanko) -spanie Dodam ze calay czas jestem tylko w gaciach, uwielbiam po pracy w domciu chodzic wlasnie tak :)

Gość zwą mnie agusia
1. 6.30 pobudka 2. szybki prysznic 3 mycie malowanie itd 4 szybkie ataki w travianie 5 jeszcze kilka ataczków kataskami na travianie 6 patrze na zegarek - 7.40 !! oz kurcze 7 wsiadam w auto, zapominam śniadania 8. przejężdzam na czerwonym bo juz 8.05 9 szukam miejsca parkingowego ..... 10. spuxniona na pierwsza lekcje 11 lekcje 12 urywam sie z 2 ostatnich :P 13 wracam do domu ...ściemniam starym ze skrócone 14 ide na trawke 15 wcinam obiad 16 znow wracam na travke 17 siedze na trawce 18 ogladam bzdury w tv 19 i znow siedze na travce 20 kolacja 21 i zaś travian 22 kompiel 23 jeszcze raz travian :D 24 kurcze juz 00:00 trzeba sie kłaśc :P 25 jeszcze może kilka osadek zjade na travce :D 26 no i zasypiam o 2 :P i kolejny dzień minoł :D

Gość xkku
więc dziś po pracy poszłam do księgarni i oglądać kiecki w sklepie. przytelepałam się pod dom i kupiłam w sklepie gin i tonic i żarcie dla kota. przyszłam do domu okazało się, że jest do mnie awizo, ale obtarł mnie palec u nogi więc olałam pójście na pocztę. włączyłam kompa zapuściłam music z ulubionych na youtubie. obejrzałam jedym okiem klan, teraz drugim brzydulę. zaraz idę nastawić pranie i pofarbować sobie włosy. potem zrobię sobie drinka i będę czytać prawo administracyjne, po drinkach lepiej mi wchodzi:)

Gość jajajakakau
codziennie siedzę w pracy do 18 lub 19 rzychodzę do domu, otwieram wino i wchodzę do neta. sprawdzam pocztę, wysyłam maile, wchodzę na kafe. potem idę zrobić sobie kanapkę i odpalam służbową pocztę. robię prezentacje, sprawdzam je, wysyłam maile, odbieram maile, pije wino i koło 00.00 idę szykować sobie ubranie na następny dzień. w między czasie nastawiam pranie na 5 rano, myję się i idę spać. wstaję o 6 rano, biorę prysznic, rozwieszam pranie, szybie śniadanie przy kompie ze służbową pocztą i o 7.30 wychodzę do pracy. potem praca praca praca i wracam do domui wszystko jeszcze raz to samo

Gość aczkolwiek mówie wam
wróciłam do domu, patrze - nie ma mojego kochanego w domu :(. Myśle "osz kurde, znowu poszedł do swojej kochanki " :(. Troszeczke posiedze na necie. Później szybki prysznic, ładna kiecka i make up. I śmiganko do mojego kochanka :) :). Jak wróce to będzie już w domu mój mężczyzna. Chwilke porozmawiamy o tym jak minął dzień ;) .Coś sobie obejrzymy, zjemy, sex i spanko. Nie jest tak źle :)

przychodze do domu, robie obiad, sprzatam, jemy obiad, a potem roznice odpoczynek , czasem jakies wyjscie, tv, film net, moze kieliszek wina...i tak leci jakos

Gość ggggghytjjkk
przychodze do domu, wlaczam kompa, przegladam wsyztskie plotkarskie strony, meile, facebooka, nk, jem obiad, znowu komp, czytam jakies materialy na nast dzien, mysle co robic w zyciu, znowu komp-gg-> moje codzienne rozmowy z potencjalnymi kandydatami na chlopaka;]do ok 1. w nocy-KOMP, ide spac, rano pobudka, KOMP, sniadanie, uczelnia, komp...kurcze chyba jestem uzalezniona..

od pn do czw 6 wstaję, ścielę łóżko, śniadanie, kąpiel, ubieranie się, malowanie 7-50-wyjście do pracy 8-16 w pracy 16-10 w domu robię obiad a po 17 mam czas wolny i wtedy różnie: albo idę do znajomych, albo siedzę w domu, od czasu do czasu do kina, teatru lub jakąś wystawę. piątek 6 wstaję, ścielę łózko, śniadanie, kąpiel, ubieranie się, ma;owanie 7-50 wyjście do pracy 8-16 w pracy 16-10 w domu robię obiad, a potem albo siedzę w domu albo idę na imprezę sobota 9-wstaję, ścielę łóżko, śniadanie, kąpiel,ubieram się maluję między 10 a 11 przychodzi pani aby posprzątać a ja idę na zakupy(robię na cały tydzień). około13 jestem w domu i wtedy albo ze znajomymi wychodzimy gdzieś na spacer-obiad na mieśćie, lub wieczorem jakaś imprezka a jeśli ani jedno ani drugie to siedzę w domu niedziela-śpię do południa, a potem spacer ze znajomymi lub siedzenie w domu