Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabelcia1

Kupie suknie WHITE ONE 424

Polecane posty

Gość zabelcia1

Witam serdecznie . Od jakiegos czasu poszukuje sukienki WHITE ONE 424 lub ewentualnie PRONOVIAS INDIA rozmiar 34/36 wzrost 175cm. Jesli ktoś posiada taki model i zamierza sprzedac teraz lub w niedalekiej przyszłosci bardzo prosze o kontakt...mój mail brenda_whiskers@wp.pl, nr tel 607454754 Iza

hej ja mam do sprzedania pronovias Obelix. 38/175 wzrost. jak coś to pisz do mnie na miela:)

Widac mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem:(Nie doczytalam,ze to na wzrost 175...ja jestem małą kurką...więc moja byłaby za krótka:( Przykro mi

Gość zabelcia1
Dzieki za info...i to jest własnie mój ból...jak znajde juz dobry rozmiar to suknia jest za krótka...ehh...

Gość Torrii
Witam, ja mam do sprzedania ten model sukni, ale dopiero we wrześniu no i wzrost nawet pasuje 176 cm. ale niestety rozmiar to 36/38. Więc życzę owocnych poszukiwań :)

Gość Inga84
Witam, będę mieć do sprzedania W1 424 na początku września rozmiar 34/36 - 176, czekam na info jeżeli jesteś zainteresowana pzdr

Podpisuję się pod postem - jeżeli ktoś ma do sprzedania jeden z tych modeli (White One 424, Pronovias India) lub bardzo podobny w rozm. 34/36 na 175 cm wzrostu, proszę o kontakt: woman-in-love@tlen.pl

Podnoszę temat, oferta kupna nadal aktualna. Preferowane modele sukni: White One 424 lub 427, Pronovias India, Pronovias Lorna, San Patrick Beret rozmiar 34/36 na 175 cm wzrostu.

Gość panna starsza
Ładna