Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Zagubiona

Jak odbić faceta

Polecane posty

Gość Panna Zagubiona

Mam pytanie, jak uwieść, odbić albo zauroczyć faceta który jest zajęty... i to poważnie, bo już zaręczony?!

Gość daj na wstrzymanie
jak mnie denerwują takie typy lasek. Zajęty to zajęty. Chciałabyś żeby ktoś tobie odbił faceta którego kochasz? Chciałabyś żeby poleciał za pierwszą lepszą spodniczką? A tak na marginesie to jesli facet jest zakochany to możesz próbować sobie każdych sztuczek a i tak nic nie wskórasz :P

Gość Panna Zagubiona
bo ten facet bardzo zwraca na mnie uwagę, co sugeruje, ze gdyby nie był zajęty spotykałby się ze mną... nie wiem co mam robić, ale zależy mi na nim

A co jest wart mężczyzna, który będąc zaręczonym zwraca uwagę na inną kobietę? Z drugiej jednak strony my, kobiety (nie wszystkie na szczęście), mamy tendencje do nadinterpretacji męskich zachowań.

Gość Panna Zagubiona
no może i mamy tendencję, ale wydaje mi się, że on faktycznie mnie 'lubi' w sensie mesko-damskim nie chcę być nie fair, nie znam tej jego dziewczyny nawet...

Gość odbij go rakietka
do pingponga jak najdalej od siebie

Gość Panna Zagubiona
odbić raz a dobrze, zagrać czysto, zabrać, ukraść czy co tam chcecie, ale nie spotykać sie z nim za jej plecami

Gość daj na wstrzymanie
a potem następna wykradnie Go tobie :) Jak facet się złamie to znaczy, że złamie się dla kolejnej. Nawet nie próbowałabym :P

Gość Panna Zagubiona
no z jego strony to na pewno nie jest czyste zachowanie, ale to juz nie moja sprawa czy mi go ktos ukradnie, byc moze, ja nie wierze w związki na zawsze

Gość uppppppppppppppppppppppppppp
up

"no z jego strony to na pewno nie jest czyste zachowanie, ale to już nie moja sprawa" - a powinna. Jak ktoś tu już wcześniej napisał, podobna historia może się Tobie przydarzyć. A historia lubi się powtarzać :)

Gość nie chce sie logować
mam odwrotną sytuację mój facet podoba się wielu kobietom