Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarzisssssssssssssssssssssss

CHłopak kocha a sie mnie boi!!

Polecane posty

Gość Katarzisssssssssssssssssssssss

czesc. moj problem polega na tym ze chce sie dowiedziec czy poprostu mozna sie az tak bac drugiej osoby aby nie moc sie z nia spotakc?? mowi ze kocha...nigdy nie spotalismy nie rozmawialsmy w prost..ale widzielsmy sie..planowalismy spotaknie..i zeby byc razem..ale on za kazdym razem..konczył...mowi ze sie boi..ale czego? mnie? spotakania...przeciez chciał..byc tylko ze mna..nawet pisła ze nigdy mnie nie zostawi..ze chce zebym była jego zona..ze mnie kocha ponad zycie i ze jestem najwazniejsza...pisalismy długo..on skonczył..powiedzaił..ze sie nie spotka..ze chce byc sam...to on sie o mnie starła..i wszsytko zniszczył..woli byc sam..niz ze mna..choc mowi ze jestem idelana...mowi ze bał..sie rozczarowania...a skrzywdził..tez mnei bo przeciez go pokochałam...o co tak naprwade chodzi>? czy on kłamie...czy sie boi...miał wiele dziewczyn...wiec to nie mozliwe..moze przestał..kochac...nie rozumiem..tego ze strach jest silniejszy niz..miłosc..moze poprostu nie kocha..tylko ze pisze inaczej...nie wiem o co chodzi..doradzcie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować