Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shaarei

NADŻERKA I POWIĘKSZONY JAJNIK - CO MI GROZI???

Polecane posty

Wróciłam właśnie od ginekologa - mam ogromną nadżerkę i powiększony 5 cm jajnik :( Jutro ide na badania na antygeny raka. Jeśli się okaże że to ma podłoże rakowe co mi grozi???? Czy nie będę miała już dzieci??? Czy to jest zagrożenie dla życia?? Na razie jestem w szoku :-{

Gość Raz dwa próba mikrofonu
Załóż temat na innym forum np "Antykoncepcja, płodność / Ginekolog ". Tam predzej Ci osoby pomogą.

Gość Raz dwa próba mikrofonu
Albo na "Zdrowie i Uroda"

Gość Tomaszekk
Grozi Ci taniec: www.szukamtancerek.wizytowka.pl

Gość etve v
musialas strasznie sie zaniedbac zeby taką nadżere wyhodowac! :O ile nie bylas u gina?? a jajnik to nie wiem, pewnie nic takiego co lekarz powiedzial??

Jaka masz cytologie? Ranke zapewne bedziesz miała zamrazana bo duze nadzerki własnie tak sie leczy...co do jajnika to zalezy jaka jest przyczyna powiekszenia:-) zdrówka zycze i lecz sie szybciutko, bo to grozi rakiem szyjki macicy

Mozna miec cytologie 1 i nadzerke wielkosci jajka - nie ma reguly. Zrob badania i niczego nie zaniedbaj!!! Uciekaj na "Antykoncepja....." Na erotycznym sami geriatrycy :D

oj zaniedbałam bardzo :O jak głupi debil sie zachowałam, nie byłam u ginekologa od 1.5 roku, zresztą tamten wykrył nadżerke ale nic nie zdziałał w tym kierunku. A i ja zaniedbałam :( Po fakcie teraz jestem mądra :O A lekarz powiedział że metoda leczenia zależy od tego, co jest powodem. Pobrał komórki nadżerki do zbadania, zrobił też usg piersi (moja mama jest po mastektomii) ale piersi zdrowe, tylko nie wiadomo co z jajnikiem. powiedział że przez 2-3 lata dzieci nie będę miała :( Apeluję do wszystkich - badajcie sie regularnie i nie bądźcie głupie i puste jak ja

No uciekam już na antykoncepcję bo tu nazbyt erotycznie i jeszcze mi libido wróci a chłopa mam daleko :( CZEŚĆ DZIĘKI ZA RADY!!!

nie mówił nic o ciąży ale były badania różnorakie więc raczej wykluczył