Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam....

Czy ktoś nosi takie soczewki?

Polecane posty

http://allegro.pl/item614923586_miesieczne_soczewki_kontaktowe_w_super_cenie.html Są bardzo tanie i to dlatego zastanawiam sie czy są na pewno bezpieczne,ale z drugiej strony sprzedawca ma same pozytywy.Dotąd kupowałam Acuvue po 40 zł para,więc różnica jest duża.Tylko dlaczego one są takie tanie?Jak myslicie,kupić czy nie??

uuuuuuuuup

Gość frufru
zdarzają się promocje. zwlaszcza na Allegro, często na takie poluję. ostatnio porwała mi się soczewka i z braku laku kupiłam parę w Rossmanie żeby donosić dopóki nie przyjdą zamówione (noszę nietypowe szkła i musze je niestety sprowadzać na zamówienie). ewidentnie gorsze od moich standardowych, ale widze w nich tak samo i oko nie cierpi, wiec... a tanie były jak barszcz, chyab 18zł za parę. więc wiesz, o ile nie masz oczu super hiper wrażliwych i alergicznych to mozez spróbowac parkę i bedziesz wiedziec czy Ci pasuja czy nie...

Gość gośkafdtyhdghd
ja kupuje aktualnie z rossmana i sa dobre..a płace 20 zł za pare..

Gość martusia23
z rossmana sa beznadziejne zobaczycie z ajakis czas jak wam sie cos z okiem zacznie dziac tez kupowałam je ze 3 miesiace no bo tanie nie widziałam roznicy wszystko było ok poki nie zaczęło mi się dziać coś z jednym okiem poszłam do okulisty i diagnoza ze zdarta rogówka przez szkła ktore maja małe uwodnienie one sa przestarzałe nie kupjcie bo tanie najlepiej u optyka lub na allegro wczesniej sprawdzone u optyka polecam bioxy u optyka 2szkła za 30zł na allegro 6szt za niecałe 70zł