Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuummm

jak myslicie!!!!!

Polecane posty

Gość buuuuummm

hej mam pytanko troche moze głupie ale potrzebuje rady 3miesiace temu zerwał ze mna facet juz po raz drugi bylismy razem bardzo długo teraz nie utrzymujemy kontaktu ze sobą tez on ma inną laske którą poznał jak był ze mną no porazka mam jego dokumenty(swiadectwa ze szkoły z pracy papiery)kurde jak mu je oddać czy poczekać jak sam zadzwoni gdy będzie ich potrzebował

Gość czarny kotekPP
stawiewiam na Poczte Polska:classic_cool:

Gość Milaszka
Niech sam przyjezdi na odbiur. Pogadacie sobie przy kawce, moze jeszcze nie wszystko jest stracone.

Gość Appolonnia
Nie czekaj aż sam sie o nie upomni . Wpakuj w koperte i wyślij . Najlepiej kurierem ! Tak też będzie miał okazje by sobie o Tobie przypomniec a na tym Ci przecież zależy :)

Gość buuuuummm
a jesli on ma moje klucze od mnieszkania które tez bym chciała odzyskać

Gość buuuuummm
Appolonnia własnie o to mi chodzi tylko ze on teraz na maksa zauroczony tą nową laską moze jeszcze poczekać

Gość Appolonnia
A ma ? Bo jeśli tak to napisz mu o tym na kartce i włóż do tej koperty . Odeśle Ci albo przywiezie osobiście .

Gość Milaszka
Przywiezie osobiscie do twego mieszkania laske?

Gość buuuuummm
bo wogule to ja milcze nawet zyczen nie odesłałam mu a klucze ma no wkoncu razem 4.5roku bylismy i chciałabym zeby sam zadzwonił lub cos takiego ale on tesz milczy nawet na gg

Gość buuuuummm
miszka a tej dziewczyny raczej nie przywiezie bo jeden zamek zmieniony

Gość Appolonnia
Pokaż klase ! Jeśli będziesz czekała jak sam sobie o tych dokumentach przypomni to przyjdzie odbierze i na tym koniec , Większy niesmak w gardle Ci pozostanie . Jeżeli jednak Ty mu odeślesz , każdorazowo kiedy będzie miał je w ręce przypomni sobie o Tobie . Narazie w myślach jego jest ktoś inny nowy , czas to przerwac ! Pokaż mu siebie ,ze istniejesz . Wyślij te dokumenty ale tak by bezpiecznie do niego dotarły .

Gość buuuuummm
Daruma moze dobry pomysł przeciez wie gdzie mnie znalezc jak ich będzie potrzebował to sie odezwie a wtedy zobaczy mnie i moze go cos ruszy bo ja chce tylko zeby troszke pozałował ze mnie olał dla innej

Gość nafal
zadzwoń albo napisz na gg czy potrzebuje ich jeśli tak to zaproponuj żeby po nie wpadł i przy okazji przyniósł klucze niech się trochę pofatyguje;]

Gość buuuuummm
Appolonnia ale jak polecony przez poczte czy kurier jak zrobic większe wrazenie tylko on cały dzxien w pracy

miej go w dupie jak bedzie naprawde chcial to po mnie przyjedzie... poczekaj sobie i nie ponizaj sie dzwoniac i pytajac \" przyjedziesz po swoje papierki \" ... nie rob tego

Gość Milaszka
Masz racje Akalaka!

Gość buuuuummm
dziewczyny to mu nie wysyłać tylko olac bo zadzwonic napewno nie zadzwonie ani nagg nie będe pisała to on mnie zostawił i ma moze w dupie teraz no tak ponizać sie nie będe choc serce mi peka jak pomysle ze ma inną ehhhh:( :(

Gość buuuuummm
po za tym nie poto milcze od tych 3miesięcy i unikam zeby to teraz popsuc

Gość Będziesz czekac
aż zacznie kompletowac dokumenty do emerytury , wtedy przyjedzie jako 60 latek . Odeślij je .

Gość Milaszka
Zaraz nie wysylaj! Macie szanse bycia razem w podeszlym wieku!

Gość Milaszka
Stawiam na odbiur osobisty! Tez bedzie honorowie!

wyslij mu poczta, albo jesli np studiujecie gdzies czy pracuje gdzies, to zostaw mu normalnie w koperie zaklejone dokumenty ze ma sobie odebrac :( przykre tylko, ze wposmnienia zotana, wiem bo przechodzilam kiedys to samo, i czasem tak cos zakluje

Gość Milaszka
Nie zostawiaj na uczelni, bo moga gdzies zginac te dokumenty. Potem bedzie mial pretenzje do ciebie.