Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorek08

znowu ciąża ??

Polecane posty

Gość lorek08

14 stycznia urodzilam. 13 marca dostalam okres cykle przed ciaza mialam 32-34 dni jest 23 kwiecien a ja nie mam okresu czyli minelo juz 41 dni kochalam sie kilka razy ale zawsze z prezerwatywa !! czesto sie zsuwala ale tylko troche-nie na tyle zeby mialo cos z niej wyleciec wczesniej sie nie martwilam ale teraz zaczynam od 1,5 tyg boli mnie brzuch jak na okres-ale go nie ma nie pocieszam sie ze napewno dostane bo na poczatku ciazy bolalo podobnie prosze drogie kobietki napiszcie mi jak bylo z waszymi miesiaczkami po porodzie przy dluzszyc cyklach i jeszcze jedno TESTU NARAZIE NAPEWNO NIE ZROBIE BO SIE BOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kazda kobieta
ma inny organizm nie mozesz sie sugerowac co innej i jak itd nie panikuj zrob test a nie pisz ze nie zrobisz bo sie boisz to nie jest wyjscie...

Gość joojjjjjjjj
wątpie żeby to była ciąża.... raczej organizm się niepozbierał jeszcze... albo poprzestawiało coś - zrób test dla pewności bo może poprostu stres cię zżera i stąd niemasz okresu?

Gość lorek08
a czy te 41 dni to juz duzo jezeli po porodzie?? skoro prezerwatywa troche sie zsunela ale nie spadla to jest mozliwosc ciazy? ja nie wiem nic o prawdopodobienstwach tamta ciaze planowalam wiec sie nie zabezp ale nastepna ciaza za 2-4 lata a nie 3 miesiace :(

Gość ADZIOSZEK
NIE MARTW SIE WSZYSTKO NAPEWNO BEDZIE OK POPROSTU MOŻE JESZCZE ORGANIZM NIE DOSZEDŁ DO SIEBIE HORMONY I TYLE TO CZESTO SIE ZDARZA A SZCZEGULNIE KOBIETOM KTÓRE NIEDAWNO URODZIŁY A JESLI KARMISZ PIERSIĄ TO JUZ WOGULE .SPOKS JA TEZ NIEMIAŁAM NAWET ZDARZAŁO SIE ZE DO 2 MIESIECY ALE JAK KARMILAM NA WSZELKI WYPADEK ZRÓB TEST ALE WĄTPIE.POZDRAWIAM ADZIOSZEK...:)

Gość sdf
ja też się stresuję. Urodziłam 9 miesięcy temu. Pierwszy okres dostałam po 4 miesiącach od porodu. Następne miesiączki występowały u mnie po 30-45 dniach i za każdym razem wpadałam w panikę, że zaszłam w 3 ciążę mimo, iż zawsze stosowaliśmy prezerwatywy. Właśnie Mąz pojechał po test ciążowy bo czekam na okres a minęło od poprzedniego już 47 dni

Gość sdf
NEGATYWNY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jesli karmisz piersia
to nie masz co czekac na okresy ja przez 5 lat bylam 3 razy w ciazy, druga poronilam, i mialam w tym czasie AZ trzy miesiaczki. pierwsze dziecko - w ciaze zaszlam w lutym, urodzilam w listopadzie, a miesiaczke pierwsza dostalam dopiero w styczniu, ale rok po porodzie, pozniej cisza, w czerwcu zaszlam w druga ciaze, poronilam, po tym dwa cykle i znow ciaza i chyba dopiero po 1,5 roku od porodu dostalam pierwszy okres, teraz powoli sie to stabilizuje, a ja powolutku koncze z cycaniem:)