Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexia21

Wierzycie w duchy??

Polecane posty

Ja w sumie nie wierze bo nigdy nie mialam z takimi zjawiskami do czynienia ale ostatnio coraz czesciej slysze od ludzi ze mieli rozne przezycia a niektorzy bardzo w nie wierza wrecz.. ciekawa jestem co o tym sadzicie ??

się znaczy o spirytyzm ci chodzi:P jeżeli tak to ja wierzę bo nawet czasem seanse sobie urządzamy:P tylko pod koniec strasznie ten stolik wiruje:P

hehe ja tez bym kiedys chciala sprobowac ale nie wiem jak to sie robi :P moze wtedy bym uwierzyla hehe

Gość Milaszka
Alexia21! Nie radze Ci robic tego.

to ja dam ci przepis :D potrzebne jest minimum dwie osoby sama to już tylko dla zawodowców z lustrem:P Należy posiadać ducha uwodnionego w zależności od preferenci a potem trzeba rególarnie w krótkich odstępach czasu tego ducha przywoływać :P Po kilku przywołaniach stolik zaczyna wirować ŁP

Gość Za pozno na strach
czasy demonow nadchodza, bedzieta sie smiac baranim glosem

ale podobno duchy nawiedzaja nie tylko wtedy kiedy sie je "wywoluje" ale moga sie ukazac z nienacka.. mowie podobno bo ja nie mialam takiego przypadku ale moja kumpela miala a ona nigdy mnie nie oklamala i do tego miala dowod ktory mnie zadziwil

Gość Za pozno na strach
moga, tym ludziom ktorzy maja boga za nic i korzystaja ze zlej mocy

to dziwne bo moja kolezanka jest wierzaca i do tego jest to wyjatkowo dobry i wrazliwy czlowiek .. ja jestem ateistka i mi nigdy sie nic nie ukazalo.

Gość Za pozno
No to moze do niej przyszly te dobre, aby ja ostrzec

Gość Za pozno
Bezedury Jazdy ? Mozg? A czymjest mozg?

Gość zadyma123
ja nawet znam

to powiem wam sytuacje ..przez pewien czas zostala sama w domu bo maz wyjechal .. z rana poczula ze cos ja mocno za noge trzyma (a nikogo w domu nie bylo) .. po chwili ustalo to.. ona spojrzala na noge a tam byl odcisk bardzo duze reki i dlugich pazurow (jak moga sie paznokcie odbic?).. zrobila kilka fotek aparatem bo sama nie wierzyla i ja je widzialam. wielki czerwony slad od strassznie duze reki .. jak to mozliwe??

dodam do tego ze kolezanka jest abstynentka i nigdy zadnych narkotykow nie zazywala .. zreszta skad ten odcisk?

Gość Kalejdoskop marzen
wrzuc te zdjecia

może to jej urok może to Photoshop :P Ludzie a w cuda tuska też wierzycie:P

niestety moze dziwne ale kolezanka nie ma kompa wiec to nie przerobka poza tym ona jest strasznie szczera

Gość zadyma123
może zorganiujemy konkurs na złapanie jakiegos ???

niestety nie mam tych zdjec :/ robilam system i mi sie skasowalo chyba.. jeszcze poszukam jak znajde to wrzuce.. no ale co o tym sadzicie?

Gość Kalejdoskop marzen
nic do poki niewrzucisz to mozemy sobie plesc co nam slina na jezyk rpzyniesie

Gość Alkiria34
A ja wiem że duchy istnieją osobiście nie widziałam żadnego,ale słyszałam.miałam 2 dziwne zdarzenia,do dziś nigdy nie śpię bez nocnej lampki...

Mam ogoromną ochotę na seks, wolną chatę, a mój chłopak "nie ma czasu". Od miesiąca nie ma czasu:/

Moja przyjaciółka widzi duchy :) Ale pochodzi z rodziny, w której takie umiejętności się dziedziczy z pokolenia na pokolenie. Widzi też aurę, kolory dźwięków i opiekunów.

Gość umbaumba
tez bardzo boje sie duchuw dlatgeo spie w dzien zeby w nocy nie marnowac za duzo energi jakbym mial spac przy zapalonym swietle:)

Wierzymy, nawet czasem widzimy. Od zawsze w mojej rodzinie dziwne zdarzenia miały miejsce. Babka szeptucha, prababka jasnowidz, matka wróżka, a ja? No cóż. Coś tam wyczuwam, ale nie będę się zbędne podniecała światem magii i duchów, bo mam swoje problemy.

Gość Alkiria34
Ja wcześniej nie bałam się...niestety od paru lat od tamtego czasu to sie zmienilo..boję się i dlatego śpię przy małej lampce nocnej

a;bo slyszeliscie o czyms takim ze cos lapie w nocy i trzyma mocno ze az dusi a potem puszcza?

mi kumpelw mowila ze duchy najczesciej przychodza kiedy ktos sie ich strasznie boi , ze ona tak wywnioskowala .. bywalo ze ja cos dusilo co noc a potem juz poprostu wiedziala ze sytuacja sie powtorzy i juz nie panikowala a to nie przyszlo

La Firynda bo niektóre choroby psychiczne są dziedziczne:P Ludze co wy z tymi duchami czy któryś z was go widział, dotknął, zrobił mu zdjęcie. Jeżeli nie to zastanówcie się czy osoby widzace duchy nie powinny przypadkiem zobaczyć psychiatry