Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobitkamk

OGROMNA PROŚBA!!!!!!

Polecane posty

Gość forumowy fifarafa
:classic_cool: ludzie jak widać są z natury źli :D

może dla kogoś się to wydawać za bardzo śmieszne ale na ten wyjazd czy wesele już obojętne zbieramy już trzy miesiące więc nie pitolcie mi tu i dlatego mamy problem bo coś musimy wybrać bo następna wyprawa pewnie by była za pół roku. JEŚLI CHODZI O TO ZASRANE JEDZENIE CO KTOŚ SIĘ TAM CZEPIŁ TO DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI MAJĄ KUCHARKE Z RODZINY I BEDZIE IM GOTOWAĆ TAK 2 TYGODNIE PRZED WESELEM!!!!!!!

Gość piekne masz słownictwo
tak samo jak stosunek do znajomych ida w parze,

Gość a to wesele ma byc w TEN
czyli nie w ten jak widze, wiec nie robcie ludzie problemu, powiedzccie bardzo grzecznie ze wam cos wypadlo, albo zparosza kogos innego, albo bedzie mniej ludzi na weselu - co, to obowiazek? W koncu to wesele znajomych, a nie najblizszej rodziny. Tylko nie wycofujcie siue w ostatniej chwili, bo to glupio.

Gość do czerwca daleko
do zaręczyn może nie dojsc a ty będziesz płakac w poduche i żałowac ,ze nie poszłaś na wesele .:-D

Gość
ja tylko nie rozumiem dlaczego zaręczyny muszą odbywać się na wyjeździe i akurat w ten sam dzień?

Gość nie chcesz isć
to nie idź, na cholere tu ludzi pytasz o pozwolenie?? Jesli nie zapłacili za wasze miejsca to nic sie nie stanie, gorzej jak opłacili to trzeba cos wymyslic, ale jak ci na ich znajomosci nie zalezy to nie powiadamiaj wcale i już.

Gość zaręczyny powinny byc
spontaniczne a nie, facet tak ci powiedział a ty już wszystko inne masz w dupie , a co jak zapomni albo jak się rozmyśli ? Będzie tylko sam wyjazd :-D:-D:-D:-D:-D

Do zaręczyn napewno dojdziei napewno nie jestem w desperacji a jeśli chodzi o płacz do poduchy to plakać nie będę .Nie powiem może mi być trochę przykro, ale tak jak wspomiałam wcześniej to nie są znajomi tacy bliscy.

Gość zaręczyny powinny byc
nie mów hop, póki nie przeskoczysz

Powiedział bo mu się chlapło nie chciał tego. Jeśli by miał się rozmyślić to by już to dawno zrobił bo mamy już dość długi staż nie mam 19 czy 20 lat tak jak inni pisali

DOBRA UCIEKAM SPAĆ. TO JEST WŁAŚNIE NARÓD POLSKI ZAMIAST CI POMÓC, DORADZIĆ TO CIE JESZCZE ZGNOI

Gość
och jaki zły naród :) bo Ty jako typowa dobra dusza szukasz pięknego kłamstwa aby uchodzić za lepszą, niż jesteś w rzeczywistości. I to się nazywa hipokryzja :p dnc