Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I kropka.

Czy uważacie, że ŚIĄGANIE NA SPRAWDZIANACH...

Polecane posty

nie uważam ze to nieuczciwe,nauczycie niekonieczne sami ukladaja sprawdziany.Nie interesowaly mnie przedmioty scisle,zawsze sciagalam ,od 4 klasy podstawowki,na maturze tez(szlam starym systemem)

Gość grettyggd
To jest oszustwo, mimo ze niektore osoby probuja zakłamac same siebie i zagłuszyc sumienie. A co do mnie - to wolałam dostac gorsza ocene i nie sciagac, niz zranić moją dumę i honor, bo to jak słyszałam ma się tylko jedno:O Jagabella - skoro od 4 klasy sp musiałas sciagac to sie zastanawiam czy ty w ogóle umiesz mnozyc, dzielic, ułamki czy to czarna magia??:O

tak sie sklada ze PODSTAWY mam w malym palcu,a po jaka cholere na dzien dzisiejszy wylicznie jakiejs tam pier.... delty,ciagow i takich innych glupot

ściąganie jest wielce pomocne :D A Ci co mówią \" nie ściągałem bo to źle \" to albo kłamczuchy albo kujony którzy swoje najlepsze lata spędzili nad wkuwaniem niepotrzebnych pierdół . ;d

to, ze wszyscy sciągają , nie zmienia faktu, ze jest to moralnie naganne oszustwo nie rozumiemi , dlaczego niektorzy maja taki problem z przyznaniem sie do tego, ze czasem zachowują sie jak wały takie pytanie: jak sciagasz na klasowce to jest ok ?? a jak kupujesz sobie prace magisterską to juz oszustwo, tak ??!

nie. Znam tylko jedną dziewczynę, która nigdy, przenigdy nie ściągała (ani ze ściągi, ani od kogoś innego), bo wszem i wobec twierdziła, że to niesprawiedliwe (sama też nigdy nie dawała ściągać). Mnie zadarza/zdarzało się ściągać, bo sa przedmioty, które nigdy w życiu mi się nie przydadzą, np przysposobienie obronne ( po co znać dokładną definicję "ewakuacji"?). Nie uczę się rzeczy niepotrzebnych i nie zaśmiecam niepotrzebnie pamięci :classic_cool: