Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi ...

PRAWIE go zdradziłam!!!!!!

Polecane posty

Gość pomozcie mi ...
wzajemnie

Gość koba
Jeb się z nim ile wlezie. Od zdrady jeszcze nikt nie umarł. Nie wiem jak twój facet ale ja miałbym wyjebane na to że jakaś babka mnie zdradziła. Nawet nie chciałbym być z taką kluchą co tylko z jednym. Wole rasowe kurwice.

08:50 pomozcie mi ... Prawie zdradzilam mojego narzezonego z przyjacielem...z moim przyjacielem Prawie?? no sorry jeśli dla Ciebie lizanie i obmacywanie się z jakims gościem to nie zdrada to zycze powodzenia i dalszego prawie zdradzania faceta

Spójrz na to z tej strony,od narzeczonego masz normalność,spokój i stabilizację,a od przyjaciela namiętnośc i niepewną przyszłośc... Nie wiesz jak by się sprawy potoczyły,jakbyś zaczęła romans.Nie mniej jednak,wybór należy do Ciebie.

Gość nie sypiam z komiczne
25 lat..toc cale zycie przed Toba zostaw tego nudziarza, uschniesz w tym zwiazku.....

Gość TO JA.....
Witam widze ze masz podobny problem do mojego oj wspułczuje tobie no ja już jestem 5 lat po slubie i wiesz co tez mam tego fajnego faceta na boku o którym maz nie wi i on chce mi dac wszystko a maż nie stety nie zrobił się bardzo oziębły i trudno nam teraz nie kochamy sie prawie wcale ...i co raczej będzie rozwód wiec to niejest wesoła sprawa więc kochana dla ciebie jedna rada zastanów sie dobrze nad slubem ...życze ci powodzenia i podjęcia słusznej decyzji

Gość ajkklf
jezu ale nasz gatunek jest żałosny

Gość Jurny Jurek
Przecież całowanie sie to juz zdrada!!!! Nie wierzysz, to zobacz M-jak miłość.

Gość pan patafian
oj ludzie ludzie nadstawić dupy jest łatwo a znaleźć sobie nowego chłopa to już o wiele trudniej co

Gość jak będą dzieci to będzie za
późno lepiej teraz rozwiąż ten węzeł bo jak się zaciśnie to będzie trzeba ciąć a to bardziej boli