Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczony narzeczonej

jak wczesnie zalatwianie kapeli kamerzysty itd

Polecane posty

Gość narzeczony narzeczonej

mamy juz sale, termin na lipiec 2010 i teraz narzeczona strasznie mnie goni o kapele kamerzyste fotografa itd, czy naprawde nalezy to zalatwiac juz na 14 m-cy oprzed terminem? jak bylo u was, naprawde zespoly maja tak zawalone terminy, slub 10.07.10 wiec taka chyba popularna data wiec moze sie pospieszyc?

Gość czarna koala
załatw przynajmniej kapelę, dobre maja obłożenie nawet na dwa lata w przód... fotografa zdązycie, ale kapelę łap póki masz pole manewru.

Tak to prawda...niestety tak trzeba zalatwiac... My najpierw sale zespol kucharki kamerzysta i foto jakies 1,5 roku rpzed weselem...a i tak z zespolem tym co chcielismy nam sie udalo bo akurat ktos zrezygnowal tak juz teerminow nie mieli...kamerzysta tez ostani termin ..takze lepiej zalatwic i miec spokoj...

ja w zeszłym tygodniu dzwoniłam po zespołach i większość tych dobrych, znanych miała już zarezerwowane większość terminów na lato 2010, pozostawały im jakieś pojedyncze daty, więc jak nie chcesz zostać z kiepską kapelą to polecam szukać już teraz.

ja również proponuję szybko zarezerwować grajków i foto. ja fotografa rezerwowałam na 1,5 roku przed (ostatni wolny termin w sierpniu), a zespół rok wcześniej. poza tym jak już to załatwicie to na najbliższe pół roku - rok będziecie mieli spokój ;)

Gość szczęśliwa przyszła panna młod
my sale may już zarazerwowana na 14 sierpnia 2010 jutro jedziemy załatwic kamerzyste i fotografa a w przyszłym tygodniu zaspół, szczerze mówiąc to się boje że może byc za późno bo czrwiec, lipiec, sierpien to popularne miesiące na ślubowanie... mam nadzieje że jutro nam się uda i bedzie wolny termin bo mamy tylko jedno studio fotograficzne i video na oku...