Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslcie co chcecie

mój problem polega na tym ze jestem... za ładna!

Polecane posty

mixx-mamusi i tatusiowi już podziękowałam za dobre geny. Zaraz pewnie zostanę obrzucona masą obelg i komentarzy typu "narcyz",ale naprawdę uważam siebie za ciekawą osobę. Ludzie mnie lubią,lgną do mnie. Cały czas działam,robię coś,realizuję się,do tego bardzo lubię przebywać w towarzystwie... Mój chłopak,superfacet-mądry,inteligentny,kochany a do tego superprzystojny-długo zwlekał z zagadaniem,mimo że bardzo mu się podobałam. W końcu to ja zrobiłam pierwszy krok-a on przyznał,że czuł się trochę onieśmielony,jak to określił,tą aura panującą wokół mnie. Uroda to marny pikuś. Można być pięknym,ale tylko do pierwszego otwarcia ust. żeby nie było-jestem też w pełni świadoma swoich braków :) Pozdrawiam,Mixx :)

Gość mcxcmfbvjd
moim skromnym zdaniem, facet który wstydzi się podejść do kobiety musi mieć jakieś kompleksy a ja nie lubię zakompleksionych facetów:P

:P "Bohr, de Broglie, Dirac, Heisenberg i Pauli, gdy dokonywali swych najważniejszych dla fizyki kwantowej odkryć, byli ludźmi zdecydowanie młodymi, powiedzmy sobie - chłopcami - w wieku dwudziestu kilku lat. Mechanika kwantowa była ich wspaniałą zabawą, a o chłopcach wiadomo, że uwielbiają bawić się i eksperymentować z kotami. Schrödinger, który jako jedyny przekroczył wtedy trzydzieści lat, wyobraził sobie kota zamkniętego w pudełku. Pudełko to zawierało śmiercionośne urządzenie - kapsułkę z trującym gazem. Porcja gazu była wdmuchiwana do pudełka zawsze wtedy, gdy rozpadał się atom substancji radioaktywnej, która też była umieszczona w pudełku. Porcja ta wystarczała do natychmiastowego zabicia kota, po czym gaz stawał się nieszkodliwy. Tak wyglądał pomysł tej zabawy. Według mechaniki kwantowej niemożliwe jest dokładne określenie chwili, w której następuje rozpad radioaktywny. Ale możemy tak dobrać ilość substancji, że w ciągu np. jednej godziny prawdopodobieństwo tego, że nastąpił dokładnie jeden rozpad, wynosi 50%. Po upływie jednej godziny od czasu zamknięcia kota w pudełku stawiamy pytanie, czy kot jest żywy, czy martwy. Zanim nie otworzymy pudełka, rozwiązanie równania Schrödingera jest superpozycją dwóch możliwych stanów własnych: |atom się nie rozpadł, kot jest żywy > + |atom się rozpadł, kot jest martwy >. Nie ma sposobu odseparowania tych stanów, gdy pudełko jest zamknięte. Więc jeśli się zgodzimy, że równanie Schrödingera opisuje wszystkie istotne elementy rzeczywistości w zaistniałej sytuacji, to musimy się zgodzić również z tym, że kot w pudełku żyje, a jednocześnie jest martwy!" http://www.wiw.pl/delta/kot.asp " dla tej samej osoby mogę być w tym samym czasie ładna i brzydka? " dla ofewrmy możesz :P poszukaj sobie w necie zdjeć gwiazd, modelek i aktorek... takich gdzie masz zestawienie jak złapali ją paparazzi w porozciągnym swetrze i bez makijaży ze zdjeceim z "pracy" :D jedna może być ładna druga brzydka a to ta sama :P więc jesteś ładna z makijażem a brzydka bez... więc jeżeli widział cię w obydwu stanach to mając je w pamięci jesteś naraz ładna i brzydka :P

Kate-a wiesz,co jest w tym najlepsze? Że podczas,gdy my będziemy wyglądać świeżo jescze przez dłuuuugi czas,solarzystki zrobią się szkaradne od nadużywania swoich zasobów upiększających :D

zuziolek - oczywiscie ze podobaja sie "zrobione" panienki no ale czy sie chce z taka zagadac albo cos blizej to juz inna sprawa...

Gość
ładna kobieta jest ładna bez makijażu to fakt,ale wiek kobiety też sie liczy. ładna 20-tka a ładna 30-tka to już nie to samo. racja :P czemu Pestka jest starsza?????😭

widocznie obracasz się w takim towarzystwie, znajdź sobie jakąś pasję,zainteresowanie, zapisz się gdzieś gdzie nie chodzą \"karki i dresy\" to wtedy zobaczysz

Być może. W sumie to śmiech mnie ogarnia,gdy widzę takie panienki brak rozumu rekompensujące sobie "urodą". Cóż. W końcu jakąś trzeba być,nie? :D

Gość odpowiedź na pytanie
Brzydki: dzięki za info o naukowcach :-) jednak, prawda/fakt w danym czasie jest jeden: kot był martwy LUB żywy, tylko oni nie wiedzieli tego na pewno, bo nie otwierali pudełka :-D prawdopodobieństwo mogło wynosić 50%, ale to nie znaczy, że wystąpiła sytacja, w której kot w danej sekundzie był martwy i żywy jednocześnie ;-)

Gość mixxx
zuziolek, no to Ty nie masz tego problemu co autorka :) To ciekawe, bo moj facet powiedzial mi cos podobnego, ze na poczatku nie miescilo mu sie w glowie, ze taka piekna, wyksztalcona kobieta go chce... tymczasem za nim uganialy sie naprawde niezle dziewczyny. Nie uwazam siebie za zadna pieknosc, wrecz zadziwia mnie, ze on wciaz, ok kliku lat tweirdzi, ze nie spotkal piekniejszej dziewczyny (chociaz to bardzo mile, nie powiem :) Wiem, skadinad, ze sa tez ludzie, ktorzy uwazaja, ze jestem przecietna, sa i tacy, ktorym sie wcale nie podobam. Ale to wszystko jet i tak bez znaczenia. To tylko i tak opakowanie ;) pozdrawiam wszystkich, dla mnie wszyscy ludzie z ladnym wnetrzem sa ladni :) Lubie patrzec ludziom w oczy i widziec to piekno... milego weekendu

Gość mmmmaaagie
do mnie podbijają faceci..gadka i szmatka i stwierdzenia typu , ze ja mam pewnie wysokie wymagania ;/;/ a mi sie juz nie chce byc samej....eh...

Magie (wybacz,jeżeli źle napisałam)... Mój sposób? Sama podbijam (choc to może złe słowo) kiedy natrafię na wartościowego gościa. ŁAP SZCZĘŚCIE! :)

Gość mmmmaaagie
qrde, moze i byłby to sposób, ale chyba jestem wiezniem stereotypów, ze to facet powinien zdobywac...i podbijac, ale zazdroszcze odwagi :)) moze kiedys sie przełamie :)) albo trafie na dobra okazję :))

tego życzę... wiesz,nie musisz nawet specjalnie się starać-wystarczy,że pokażesz,że fajna babka z Ciebie i nie ma się czego bać. Zrób pierwszy krok-następne będą należały do niego :)

Gość mmmmaaagie
macie tez tak ze wszyscy faceci chca was zaciaganąć od razu do wyra???? nie wiem czy to jakas plaga ostatnio czy co ;/

widocznie trafiasz na samych dupków. szukaj dalej :) w końcu znajdziesz kogoś naprawdę fajnego :* życzę Ci,żebyś trafiła na kogoś takiego jak mój chlopak :)

"macie tez tak ze wszyscy faceci chca was zaciaganąć od razu do wyra???? " pewnie laleczka z ciebie niezła to i by przeleciec chcieli...

Gość mmmmaaagie
dziękuje :)) ja tez mam nadzieje ze na takiego kiedys trafię....byłam z jednym facetem baaardzo długo, od wczessniej młodosci...i nie miałam zbyt wileu okazji na poznawanie sie na facetach...i dlatego jestem troche przerazona tym , ze facetom chodzi tylko o jedno, i potrafia przy tym tak pieknie sciemniac! :D myslałam ze czasy sie zmieniły i teraz od sexu zaczyna sie związki :D:D (zart)

Gość mmmmaaagie
nie mam zamiaru sie uzalac ze jestem za ładna , bo to dla osoby postronnej brzmi tak , ze nie wiadomo czy współczuc czy zazdroscic problemów...uroda pomaga ...mi pomogła w znalezieniu pracy, zdałam ostatni exam na studiach....ale do facetów mam pH...:) jak widac

Pomaga,to fakt. Jednakże są ludzie,którym przeszkadza uroda...cudza. Ale na to nic się poradzić nie da,jak tylko walczyć ze stereotypami :)

a mojemu chłopakowi to nawet głos się załamał przy pierwszej rozmowie, tak go onieśmieliłam :)

Mój też się,hm,onieśmielił :D Gdy normalnie jest bardzo wygadany i towarzyski. I tylko tak słodko patrzył mi w oczy... :)

Gość coco musi umrzeć
no widzisz... ja uchodze za atrakcyjna dziewczyne... zazwyczaj startuja do mnie zabawowi chloptasie albo inne napalone samce... po krotkiej rozmowie uciekaja , bo okazuje sie ,ze jestem inteligentna i nie pierdoly mi w glowie mam swoje zasady, hierarchie wartosci.... zaden lalus nie wbudzi mego zainteresowania... boja sie mnie.... ba, sa nawet rozczarowani ,ze mimio wieku i urody jestem az tak charakterna... gdy mnie poznaja blizej okazuje sie ,ze jestem swietnym kumplem...czesto ludzie mysla ,ze sie wywyzszam bo z nikim obcym nie rozmawiam...a ja poprostu bywam niesmiala..... tez zawsze interesowali mnie faceci niekoniecznie wypacynkowani.... zawsze zawracalam uwage na charakter i inteligencje - inteligencja jest najbardziej seksowna. liczy sie jeszcze meski wyglad i sila charakteru.... ;) ale nie goniam za przystojniakami.... mam faceta duzo starszego, jego koledzy zawsze powtarzaja ,ze trafilo sie slepej kurze ziarno :D widac mozna byc ladnym ,madrym i zabawnym ... ale facet musi miec jaja ,zeby nie bac sie madrej kobiety....i ,zeby potrafil byc z atrakcyjna. faceci podswiadomie wiaza sie z mniej urodziwymi ,zeby czasem ich nie zdradzily.... i zmniej rozgarnietymi...bo to oni lubia byc tymi madrzejszymi :D

Gość coco musi umrzeć
uroda pomaga...to fakt ... :) ale mi na poczatku studiow wadzila... jestem inzynierem lotnictwa ( wybieram sie na kurs oficerski)...kierunek trudny wiec kazdy mowil ,ladna to pewnie glupiutka albo.... pewnie zdaje to i owo bo podoba sie wykladowcy....a prace dostala bo poszla do lozka z tym co trzeba :D

dokładnie! boją się,że nie błysną przy nas :) dlatego trzeba ich czasem podbudować :D Jak laska ładna,to się obawiają. A jak jeszcze inteligencja idzie w parze... :)

Gość mmmmaaagie
coco=> poczatek twej pierwszej wypowiedzi, to tak jakbym ja napisała o sobie, lepiej bym tego nie ujęła :) pozdrawiam

\"gdy mnie poznaja blizej okazuje sie ,ze jestem swietnym kumplem\" to niedobrze. facet nie szuka kumpla w kobiecie :P zuziolek-ktory facet by chcial mądrującą sie kobiete? :P

Nie tyle mądrującą,co mającą wiele ciekawego do powiedzenia :) wolisz głupie,które umieją tylko kiwać wypacykowanymi główkami? :)

bzdura, znam sporo ładnych i inteligentnych lasek. W moim matriksie nawet jest to normą. Problem mają owszem ładne jak mają jakiś (ups) problem ze sobą. Wtedy mogą go tłumaczyć "nadmierną" urodą.