Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaMariaWalentyna

biore pigulki od 5 lat ale nigdy nie mialam takiej sytuacji....

Polecane posty

Gość AnnaMariaWalentyna

2 lata Yasmin, teraz 3ci rok Regulon niedziela godz. 20:00 11 pigułka i pozniej sexik poniedziałek godz. 21:00 12sta pigułka wtorek godz. 21:00 13st pigułka środa godz. 21-22 sex, i brak pigułki :( czwartek godz. 18:40 zorientowalam sie w sytuacji i wzielam 14sta pigułkę,wiecej juz nie juz mase razy wzielam pozniej albo zapomnialam i potem byla abstynencja ale nigdy nie zdarzylo mi sie aby w dniu, w ktorym nie wzielam pigulki uprawiac sex.... Prosze nie krzyczec, nie wyzywac od idiotek ;) mam 27 lat i DZIS IDE DO LEKARZA na 17sta!! aby poradzic sie w tej oto stuacji :) Ale ze natura ciekawa... czy ktoras z Pan miala podobna sytuacje i co z tego wyniklo :)? Pozdrawiam AnnaMariaWalentyna

Gość takajednamama----
w czwartek powinnaś wziąć 14 tą którą zapomiałaś i 15 na bieżąco, i brać dalej normalnie w kolejności , w ciąże na pewno w środę nie zaszłaś ale żle że przerwałaś branie tabletek.

ja miałam i nic się nie wydarzyło - ale każda kobieta jest inna

Gość AnnaMariaWalentyna
ale na ulotce od regulonu jest napisane, ze jak sie zapomni i minelo wiecej niz 12h to nalezy ja pominac i wziac kolejna o zwyklej porze, ja zamiast o 21: to po prostu wzielam o 18:40.... i o ile gin ne powei inaczej to dzis wezme tradycyjnie o 21....