Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _świadkowa_

strój świadkowej

Polecane posty

Gość _świadkowa_

Witam wszystkich - potrzebuję małej rady bo już naprawdę zgłupiałam... Z tego co wiem nie wypada aby świadkowa miała czarną sukienkę i w pełni się z tym zgodzę ale... Panna młoda ma suknię ecru... więc teoretycznie będąc świadkiem muszę unikać koloru białego i ecru aby kolory się nie zlewały... Jestem brunetką i wpadłam na pomysł aby założyć różowo-łososiową spódnicę 7/8 i do tego czarny gorset. Aby rozjaśnić tą czerń pomyślałam o założeniu szala jakiegoś łososiowego albo np rękawiczki... Oczywiście myślę także o dodatkach typu jakiś kwiat w kolorze łososiowym bądź biżuteria rozświetlająca. Miałabym też czarne buty... Czy taki strój pasuje świadkowej??? Czy ten czarny gorset nie jest wykluczony??? Jeśli nie czarny to jaki kolor pasowałby do tej spódnicy... Z góry dzięki wszystkim za wypowiedzi...

Gość nie wypada iść
całkiem na czarno. Moim zdaniem czarny gorset możesz mieć jak najbardziej. Choć jakoś mi osobiście takie zestawienie o jakim piszesz to średnio się podoba.

Gość _świadkowa_
Hmmm a dlaczego średnio Ci się podoba?

mysle ze zestawienie jest spoko. czarny jest wykluczony jesli cala sie ubierzesz na czarno, ale jak sama piszesz rozjasnisz dol spodnica, a u gory szal. dlatego nie musisz bac sie czarnego gorssetu.

Gość _świadkowa_
zestawienie mi się podoba, nadaje się na ślub i wesele - jedyne czym się martwie to tym, że za ciemno wyjde na zdjęciach z PArą Młodą i ten czarny będzie się gryzł z suknią ecru...