Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggy 0001

jak odzyskac pozyczone pieniadz,?

Polecane posty

łamanie reki 50 zł w pakiecie z noga 125 zł wstrzas mózgu 275 zł na specjalne zyczenie skrecenie karku 1000 zł ;)

Gość czasami nie da rady
:O Pozyczylam kiedys na obozie dziewczynie. Wlasciwie to zalozylam za nia, bo nie miala drobnych. Potem przez 2 tygodnie sie upominalam. Wrocilysmy z wakacji i ja do niej mowie, ze no to dojechalysmy, wiecej sie nie zobaczymy to moglabys mi oddac moje pieniadze. A ona wpadla mi w ramiona i ze faktycznie, nie zobaczymy sie wiecej, to trzymaj sie, fajnie bylo, papa. Od niektorych nie da sie odzyskac pieniedzy :O

Gość maggy 0001
Nie moge odzyskac pieniedzy od bylego chlopaka z ktorym bylam zareczona i razem mieszkalismy.Pozyczylam mu 1300 funtow kiedy byl w potrzebie,bez pieniedzy bez mieszkania.Juz razem ie jestesmy od dluzszego czasu,probuje oddzyskac ale unika telefonow...Nie wiem co robic ..

Gość ta sama marysia
Nic nie zrobisz. Jedyne co możesz zrobić, to powiedzieć mu, że jeżeli nie odda, to powiesz o tym wszystkim znajomym zarówno tam jak i w Polsce. I zacznij to robić.

Gość ironia losuu
Trudna sprawa. Ja nie odzyskalam. Jak się upomnialam dwa razy to przepraszal, mówil że pamięta ale teraz nie może oddać. Faktycznie może jakiś sierioża bylby najskuteczniejszy

Gość taka_jedna01
proponuję wybrać się w odwiedziny z muskularnie wyglądającymi kolegami i po sprawie, już sam wygląd będzie sugerował, że nadszedł czas spłaty długów