Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZNIJSDFF

JAKIE MARKI SKLEPÓW ODZIEŻOWYCH UWAŻACIE ZA NAJBARDZIEJ GUSTOWNE I Z KLASĄ ?

Polecane posty

Gość ZNIJSDFF

to znaczy takie w których nie króluje kicz i tandeta itd..ale gdzie mozna kupić coś naprawde z klasą i szykownego .. JAKIE TO MARKI ? CZY ZARA SIE ZALICZA TEZ DO NICH WG WAS?

Gość w royal collection
albo peek&clobenburg, tam znajdziesz sporo roznych marek ktore sa uwazane za gustowne i z klasa.

Gość w royal collection
a zara? czasem na tym dziale dla kobiet mozna znalezc cos fajnego

Gość Diesel Simple Solar

Gość kolankoo
monsoon, ciuchy przepiękne i swietna jakosc , naturalne tkaniny, niestety drogo i nie ma wpolsce, kiedys kupowlam W zarze itp ale ostatnio co mam ciuch z zARY TO PO KILKU UZYCIACH -SZMATA:((( dlatego jak odwiedzam w wakacje znajomych w londynie to wtedy sie okupuje na pol roku przynajmniej , duzo lepsze ciuchy ciekawsze, i na wyprzedażach letnich tansze niz badziew w reserved i spolki:)

Gość jajjajajaj
mexx, kokai, comptoire de cottoniers, moze byc esprit, ewentualnie monnari

Gość ja lubię reserved
a jak będę stara to będę kupować w solarze i monnari :P

Gość arabica
Ja się niestety zraziłam do reserved. Parę razy kupiłam ubrania, które szybko przestały nadawać się do dumnego zakładania:( Chyba nie mam żadnej marki odzieżowej, którą mogłabym z czystym sercem polecić czy pochwalić. Natomiast, w kwestii obuwia bardzo podobają mi się buty z pumy i ecco. Znalazłam ostatnio bardzo ładne modele na 1bucie: http://1but.pl/tabid/289/productid/9002/default.aspx?typ+u%c5%bcytkownika=damskie http://1but.pl/tabid/289/productid/8771/default.aspx?typ+u%c5%bcytkownika=damskie

Gość kmklj
zara,h&M-sa tam zawsze co najmniej 3 ciuchy ktore mi sie podobają. Promod tez jest super

Gość hhhiiii
big targ :D

Ja wole marki polskich producentów takich jak Maxima, Taranko, V&BIS, GapaFashion. Ceny są dość wygórowane ale ciuszki są warte tych pieniążków. Ostatnio znalazłam na allegro firmy sprzedające tą odzież w bardzo niskich cenach, zastanawiam się nad zakupem, ale boję się czy czasem nie są z wadami, bo ceny tych rzeczy są naprawdę niskie. Może ktoś z was miał okazję poznać tą firmę: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6319986 . No i mam dylemat czy ktoś wie czy odzież popularna ostatnio na allegro japanStyle nadaje się do chodzenia??

Gość isu
Morton- świetne gatunkowo ubrania - jedwabie tafty, niestety cenę też mają świetne. Bluzeczki na ramiączka zaczynają się od 400zł, spodnie to tak od 800zł, ale chyba jakościowo najlepszy sklep.