Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podatniczka

Wrrrrr.... precz ze skarbówką///

Polecane posty

Gość podatniczka

Ale jestem złaaaaaaa [wściekły] Jakim cudem, przy niskim dochodzie i 2miesięcznej przerwie w pracy w ciągu roku, ostaatecznie musze dopłacić skarbówce jeszcze 3stówy, skoro zaliczki były pobierane????? Na dodatek do tego odstetki bo to dochód za 2007, przed chwilą się o tym dowiedziałam i zaraz się chyba zagotuję........ Czy to czasem nie wina pracodawcy, źle naliczał zaliczki czy co??

Gość chyba zwariowaliscie to ile wy
ja doplacam tylko 100 zł ale nie wiem z jakiej niby racji ;/ mam najnizsza krajowa ;/

Gość podatniczka
ja musiałam złożyć korekte za 2007 bo nie doliczyłam tej kwoty z PUPu. No i w efekcie na koreckie wyszlo mi do dopłaty 130 zl. Myślałam że to tyle (no plus odsetki). A tu psikus, poprosiłam ojca zeby podrzuciła mi to du US i go oświecili że muszę oddać jeszcze tenm zwrot który dostałam w ub roku. Czyli z odstekami 298zł:/ No niby logiczne, ale kuuuuuwa jakim cudem przy tak niskich dochodach muszę im jeszcze dopłacac??? nierozumiem.......

Gość a ja dostanę z powrotem
36 zł! Już nie mogę się doczekać! Ale zaszaleję!!!! :-D

Gość podatniczka
ŁAAAAAŁ:D tylko pozazdrościć:D i tak jestes w lepszej sytuacji niz ja 😭

Gość AGATAAANNN
a napewno wszystko dobrze policzyłas??

Gość njuuuu
Ja dostane 150zł :o

Gość podatniczka
za kazdym razem pit wypełniała mi kadrowa. I wtedy kiedy nie dołączyłam pitu z dochodem z PUpu, i teraz tą koretkę. Więc policzone jest dobrze. ALe zastanawia mnie dlaczego musze dopłacać. Nie dość że dochód niski, na poziomie najniższej krajowej, to jeszcze 2 miesiące przerwy w pracy. Czy to nie tak że któryś pracodawca źle odprowadził mi zaliczki na podatek?