Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ładnie...

narośl za uchem!!!

Polecane posty

Gość no to ładnie...

Witam, jestem przerażona-dziś rano wstaję suszę wlosy i coś mnie boli za uchem,mniej wiecej na wysokości środka malzowiny usznej na głowie.Dotykam a tam narośl wielkości małej fasoli.No coś się nie rusza,jakby wyrosło z kości czaszki.Nie wiem,czy to wcześniej miałam, ale raczej nie,musiało mi się to niedawno zrobić. Do lekarza ide w następnym tygodniu,ale proszę może miałyście lub spotkałyście się z czymś takim.Zaczęłam panikować;(

Gość no to ładnie...
kurczę ale to węzeł może aż na głowie wysokczyć?

Gość AGATAAANNN
a może to kleszcz

Gość no to ładnie...
nieee bo to jest pod skóra i sie nie rusza

Miałam wiele badań i skończyło się na tym że to węzły się powiększają i nic nie da się zrobić. :)

Miałam wiele badań i skończyło się na tym że to węzły się powiększają i nic nie da się zrobić. :)

Gość dorunia111111111
tez mam takie tylko ze na dziąśle...dziasiaj bylam u dentysty i sie tym zaniepokoil i skierowlal na przeswietlenie...prawdopodobnie wezly mam powiekszone....

ja mam taka narośl od urodzenie, lekarze nie kazali tego ruszać, wiec nie ruszam ;) Węzły w nietypowych miejsach jak u autorki moga być zwiastunem cięzkiej choroby, oczywiscie to może byc błahostka ale lekarz i badania to podstawa!! Mojej kolezance wyskoczył węzeł na obojczyku, lekarz rodzinny to zbagatelizował i powiedział ze to nic takiego, jej to nie dało spokoju poszła do onkologa gdzie od razu bez badań usłyszała ze to ziarnica, miał racje, dzis jest zdrowa ale gdyby to zbagatelizowała juz by nie zyła.

Gość no to ładnie...
Byłam u lekarza-podobno to nie węzły,to jakiś guzek ,mam skierowanie do radiologa na usg. Chyba pójdę we wlasnym zakresie do onkologa,nie wiem mam takie dziwne uczucie dyskomfortu po tej stronie gdzie mam ta narośl,boli mnie szyja, ramiona.Ehh...

Gość pitolaa
ja mam dokładnie ten sam problem , a mam dopiero 15 lat ! boli mnie od tego ucho i czasem gdy sie jakos gwaltownie porusze bol sie nasila .. według mojej szkolnej higienistki to nie sa wezły chłonne gdyz jest to za wysoko .. kazala mi zglosic sie do chirurga .. byc moze jest to guzek .. boje sie ze jezeli mialabym go usuwanego to uszkodzi mi słuch ;[[

Może to poprostu kaszak :/ Nie panikować ludziska. Nie umrzesz od tego z pewnością :) Pozdrawiam