Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *i ja i ja*

Męska zdrada

Polecane posty

Gość *i ja i ja*

Czy jeśli mój mąż 1,5 roku po ślubie mnie zdradził to znaczy, że przestał mnie kochać, że już się znudziłam, że nasza miłość która nas łączyła to prehistoria. Wyprowadziłam się nie umiem wybaczyć zdrady, jego nie zapytam bo jak g widzę to mi się niedobrze robi. Możecie mi powiedzieć jesli potraficie. Okazało się, że zaczął mnie zdradzać już na samym początku i nawet jak zaszłam w ciąże i mimo tego stanu nasze życie seksualne było genialne i mimo tego ma kochankę, z którą regularnie się spotyka i do której dzwoni co dzień. On bardzo chcial mieć dzieck, może to tylko o to chodziło j do dziecka a inna do miłości...

Gość hugo83
możne wypowiem się jako facet bo wy zawsze myślicie że jak zdradził to tylko dlatego że chciał innej baby trochę, wbrew pozorom my też mamy uczucia i nie chodzi nam tylko o dupę. Co z tego, że mogliście mieć udany seks jak twój facet mógł się czuć niedoceniany przez ciebie i wielkim zerem, jeśli tak było to poszukał tego u innej kobiety. Swoja drogą jeśli dzwoni tak jak piszesz niemal codziennie to znaczy, że maja duuuzo sobie do powiedzenia...

Gość ponoć inteligentni ludzie
hugo83 - ale po chuja się żenił skoro mu żona nie pasuje i musi ją zdradzać?? :O

Gość boleśnie ale uczciwie
faceci czesto zdrade opieraja na fizycznosci... moze w lozku nie dawalas mu tego czego oczekiwal... to nie znaczy ,ze cie nie kocha.... chociaz swinia pozostanie i tak jak sie kocha mocno i szczerze to swiadomie nie powinno sie robic rzeczy ,ktore zrania ukochana osobe

Gość /dyrdaWyrda/
oj moja droga facet na mój skromny gust ma ciebie daleko w tyle, a ta pannica z która się spotyka to chyba coś więcej niż tylko seksy bo inaczej nie dzwoniłby codziennie do niej tylko wówczas gdy mieliby się spotkać...a tym bardziej jeśli zaczął ciebie zdradzać zaraz po ślubie. Zostaw go bo cie nie kocha :-(

zrób mu test na obecność testosteronu, przy tak wysokim poziomie libido, prędko się zestarzeje i wyeskploatuje i będziesz miała w domu seksualne zwłoki , jadące na viagrze

Gość Opall_
"...jego nie zapytam ..." Podstawa zwiazku jest rozmowa. Skoro nie masz ochoty z nim porozmawiac o tak powaznej sprawie, jak zdrada, to pewnie i nie rozmawilas z nim na inne trmaty takze. To wielki blad, za ktory teraz placisz.