Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam bo nie wiem

praca w komisji wyborczej

Polecane posty

Gość zapytam bo nie wiem

http://katowice.gumtree.pl/c-Praca-praca-inne-Praca-w-Komisjach-Wyborczych-Eurowybory-2009-Katowice-W0QQAdIdZ122690113 chciałam odpowiedzieć na to ogłoszenie ale nie wiem czy ma sens. jakie są wymagania? mam wątpliwości po tym http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6529235,Praca_w_komisji_wyborczej__Zarobisz_140_zl__Zadzwon___.html?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=4189158 wie ktoś czy z tego pierwszego ogłoszenia, tez zbierają podpisy?

Gość zapytam bo nie wiem
drugi link poprawny http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6529235,Praca_w_komisji_wyborczej__Zarobisz_140_zl__Zadzwon___.html?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=4189158

Gość zapytam bo nie wiem
ehh nie dobry też :) fragment: "W internecie komitety wyborcze kuszą szybkim zarobkiem podczas eurowyborów. Niestety, wejście na listę kandydatów do komisji wiąże się ze zbieraniem podpisów poparcia dla partii. A nawet jeśli przyniesie się do biura dokumenty, wizja bycia członkiem komisji wyborczej wcale nie będzie bliższa. "

Gość zapytam bo nie wiem
tyle ze chodzi z tymi podpisami o UPR. a to w Katowicach to " Zaprasza: Stowarzyszenie Obrony Pokrzywdzonych, Konfederacja Godność i Praca, Ruch Młodzieży EUROREALIŚCI oraz Krajowa Wspólnota Emerytów, Rencistów i Kombatantów "

Gość zapytam bo nie wiem
za noc dobra, ale dzień szkoda dnia ;)

Gość ta ankieta jest o kant dupy
mnie zgłosił zakład pracy

Gość zapytam bo nie wiem
podnoszę. takie samo ogłoszenie jest w krakowie, łodzi. mam obawy że też chodzi o zbieranie podpisów? mam do 16 30 czas tam dojechac i nie wiem co robić

Gość ta ankieta jest o kant dupy
praca w komisji polega na wydawaniu kart wyborczych wyborcom i sprawdzaniu danych zgodnie z dowodem osobistym

Gość zapytam bo nie wiem
tak, tak wiem, dzięki:) ale chodzi o to że np UPR w warszawie daje propozycję pracy w komisji. tylko żeby dostać tę prace najpierw trzeba nazbierać podpisy poparcia dla ich partii :) i właśnie nie wiem, czy tylko UPR ma takie praktyki, czy w ogłoszeniu na które chciałabym odpowiedzieć też jest to możliwe :)

Gość Jir
zadzwon lub na miejscu zapytaj czy trzeba bedzie biegac z jakimis ankietami czy nie jak ja sie zapisywałem do komisji to nic nie było wymagane tylko chcesz to jestes