Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revlonka_cocker

Ludzie, ktorzy nie mają zadnego zwierzęcia to bestie!!!

Polecane posty

Gość revlonka_cocker

Wygodnickie bestie, którym mały niewinny piesek lub kotek przeszkadzałby w mieszkaniu, brudził czy śmierdział... Jesteście okropni!!!!! Zobaczcie ile tych biednych zwierząt cierpi w schroniskach!!! Wy jesteście za to odpowiedzialni!!!!!

Gość dośka sss
w dużej mierze Cię popieram, ludzie się zrobili strasznie wygodni... Ja mieszkam w małm mieszkaniu a mimo to nie przeszkadza nam owczarek niemiecki i dosyć sporych rozmiarow shar pei :)

Sugerujesz, ze powinnam sobie sprawic np. kota i nie karmic go go miedzy godzina 6 a 20, bo wtedy nigdy nie ma mnie w domu, a takze przez cale weekendy? A sasiedzi z bloku byliby przeszczesliwi slyszac jego rozpaczliwe miauczenie :P Niektore z wielkich psow MUSZA biegac i zle czuja sie w malych mieszkaniach :P

Gość cudowna_wenus1111
podpisuje.. kotek czy piesek nie zawodzi.. a umili czas.

Gość ja mam mniej więcej takie
a pajaki się liczą?

Gość kat zwierząt
Jestem bestią na dwóch nogach, która nie ma zwierząt bo dziecko ma alergię, po za tym podobnie jak trzydziestka sądzę, że trzymanie dużego psa w bloku (o zgrozo w kawalerce) to zabójstwo dla zwierzaka, jeszcze zwierzątko miałoby siedzieć samo cały dzień? sami się pozamykajcie w kartonach i siedźcie tam po 10 godzin dziennie. Już wolę być bestią niż miłośniczką zwierząt katującą swoich pupilków warunkami dla nich \"odpowiednimi\".

Gość cudowna_wenus1111
Energiczna Trzydziestolatka - Tu są same wypisane ogóly.. wiadomo że ktoś kogo nie ma wogóle w domu odpada ale sa ludzie którzy siedza przy komputerze przez całe popołudnie.. i nawet ten spacer im psem bedzie sprzyjał. Mówisz że niektóre psy musza dużo biegać.. racja ale zauważ ze ktoś kto nie ma za dużo czasu na długie sapcery może wziąść małego kundelka.. których w schroniskach jest mnóstwo! :)

Gość nie kazdy ma warunki na zwierz
w domu. Ja nie mam , pozatym nie mieszkam u siebie a w wynajmowanym...

Gość jezeli chodzi o pozywienie
to akurat psom (doroslym) daje sie jesc raz dziennie ;) Woda swieza musi byc i tyle ;) No ale oczywiscie najwazniejsza jest obecnosc czlowieka jednak, a nie przebywanie w czterech scianach ;) Bestiami sa ludzie, ktorzy krzywdza zwierzeta ;)

Gość cudowna_wenus1111
kat zwierząt : LUDZIE MYŚLCIE: logiczne jest chyba TO że post jest skierowany ogólnie do społeczeństwa.. lecz ma dotrzeć do grupek ludzi którzy mają WARUNKI DO zaopiekowania się psem. Moja mama płakała bo tak nie chciała mieć psa jak z tata przynieślismy. :) dzięki małej 6 latce mamy zwierzaka od kilkunastu lat. MAMA teraz za żadne skarby nie oddała by psiaka, wystarczy się do nich przekonać..

Gość KamaONA
Podpisuje sie pod wypowiedzia ENERGICZNEJ TRZYDZIESTOLATKI Nie mam zwierzaka...ale besta sie nie czuje...gorzej gdybym go miała i zaniedbywała:)moim skromnym zdaniem

Gość cudowna_wenus1111
A KOTY?? KOTY KOTY KOTY :) ? wychodzic nie trzeba więc spokojnie wieczorem mozna sie z nim bawić a karmić to zostawia się rano jedzonko :) zostawia zabawki i juz.