Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

autorrrrkaaaaaa

NOVYNETTE

Polecane posty

Witam. Zapewne na temat tabletek antykoncepcyjnych Novynette jest tu milion tematow. Ja chcialabym tylko zapytac o pewna rzecz... Otoz... biore Novynette juz drugi tydzien i wciaz mam plamienie, tzn. taki pseudo okres. Nie skonczyl mi sie zupelnie i dziwnie plamie. Czy ktoras z Was miala podobny problem? Oprocz tego plamienia nie zauwazylam zadnych zmian, moze troszke powiekszyly mi sie piersi. Jedyne co, to to plamienie jest dla mnie problemem. A tu za 2 tygodnie kolejny okres. Zupelnie bez sensu. Bardzo prosze o wypowiedz na ten temat. Z gory dzieki i pozdrawiam. Dodam tylko, ze inne tabletki znosilam bardzo zle, ale nigdy nie mialam takiego dziwnego objawu, jak ten :S

Gość nowalijka wiosenna
niunia na antykoncepcje z tym

Gość nowalijka wiosenna
myślisz ze na anty siedzą faceci?

Gość nowalijka wiosenna
tu siedzą sami porąbani ,nikt ci nic mądrego nie powie, tam coś zawsze wiedzą jak nie ten to tamten,życzę powodzenia

Witam! od msc biorę tabletki novynette. Zakończyłam właśnie jedno opakowanie i gdzieś w 14 dniu brania tabletek zauważyłam ból głowy ;/ niestety od tego czasu codziennie boli mnie głowa i nie wiem czy to jest normalne? czy to przejdzie po jakimś czasie? jak u Was wyglądało początkowe branie tabletek? proszę o pomoc :) pozdrawiam

bralam Novynette chyba z rok i miałam taką migrenę jak nigdy! nie,to nie jest normalne,ja tabletki zmienilam na inne.

Gość kjdkjkldj
te tabletki brałam tylko przez 2 miesiące, przez pierwszy miesiac miałam plamienie, i w ogole zle je przyjal moj organizm, teraz brałam regulon i jak dla mnie były rewelacyjne obecnie mam przerwe w braniu:)

Gość justyś 199018
jjak brałam novynette pierwszy miesiące też miałam takie plamienie i zrezygnowałam z nich jednak teraz znowu powróciłam:) biore juz czwarty miesiąc i zero plamień i jakichkolwiek innych problemów:) pozdrawiam:)

ja byłam na novynette przez około 9 miesięcy. Miałam plamienia w dwóch ostatnich miesiącach stosowania, lekarz powiedział, że może się do zdarzać i nie umniejsza to zabezpieczeniu. Zdecydowałam się jednak zmienić, bo plamienia mnie po prostu denerwowały.

Brałam przez półtorej roku, zdarzało mi się tak kilka razy, mniejsze albo większe plamienie do dwóch tygodni. Cały czas byłam pod opieką lekarza i wiem że wszystko było w porządku- niby.

Gość njiofcik
brałam novynette ale zrezygnowałam bo strasznie męczył mnie uporczywy ból głowy do tego te plamienia nie ustające:/ koszmar

Gość Selma034
Z chęcią odkupie parę opakowań lub receptę novynette . Mój nr gg 3396038 albo e-mail Selma034@gmail.com