Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tedi_

Tylko kulturalni...

Polecane posty

Jak tak słucham Was to aż żal bierze...Mówie tu o facetach co obrażają dziewczyny! Jak można powiedzieć do dziewczyny spierdalaj?? Ale się osmieszacie...Ja jeszcze nigdy przy dziewczynie tak nie powiedziałem i nie powiem, bo to przykre i żałosne... Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :) A Wy co tak gadacie, to nie udawajcie, że jesteście takimi kozakiami i że sie was każdy boi, bo co 2 słowo to kurwa! I dziewczyny!! Apelek mały :) Weźcie skończcie klnąć, bo aż nie pasuje...Fajna dziewczyna a jak sie odezwie to jakby z więzienia wyszła...Nie zniżajcie się do marginesów społecznych, tylko pokażcie, że jesteście pożądne! Wszyscy którzy myślą podobnie to wpisać sie :) pozd. pożądnych

Gość hgfs
Ten topic mnie dyskryminuje :(

no popieram chociaż zdarza mi sie bluzgać. ale fakt-faceci schodzą na psy. ostatnio kolega zaprosił mnei na piwo.pożyczył ode mnie kase na to piwo a potem...oddał mi połowe.lol!

Gość hgfs
CHłop umie liczyc :)

Gość cxz
a jakby powiedział do ciebie chodz na lodziki mała ?

Gość hgfs
Poziom zoologizacji życia społecznego na kafe pozostaje niezmienny :)

Gość hgfs
W czasach króla Artura i Rycerzy Okrągłego Stołu ?

Gość hgfs
Zawsze było tak samo. Zależy to wyłącznie od środowiska w jakim się wychowujesz i obracasz.

Gość hgfs
Prawdziwa rewolucja językowa zaczęła się od filmu "Kroll" :)

Gość zbulwersowana na maxa
jak facet przeklina to jeszcze ujdzie ,ale jak dziewczyna to juz jest patologia ..

Gość hgfs
"jak facet przeklina to jeszcze ujdzie ,ale jak dziewczyna to juz jest patologia" Typowy seksizm :)

Nieprawda! To tylko zależy od Ciebie, czy klniesz czy nie...A już na pewno od Ciebie jak stoisz przy dziewczynie

nie popieram knięcia i palenia papierosów przez kobiety (szczególnie na przystankach, idąc ulicą itp)

Gość hgfs
zaden seksizm .. FAceci sa agresywniejsci z natury wiec przeklinanie moga sobie jakby bardziej pozwolic .. KObiety sa spokojne wiec dlatego rzadziej przeklinają .. Nie twierdze ze facetom przystoi przeklinac , a kobietom nie .. Chodzi ze facet moze uzyc słowa na k od czasu do czasu , a kobieta nigdy nie powinna tego uzyc..

Gość zbulwersowana na maxa
u mezczyzn przeklinanie jest jakby bardziej naturalne .Dlatego nikogo nie bulwersuje jak czasem facet przeklnie .. Jak kobieta przeklnie to jest patologia

Gość hgfs
testosteron nie ma tu nic do rzeczy.

Ani ja,ani mój facet \"na codzień\",czyli normalnie gadając,itp. nie potrzebujemy wulgarnych słów. Czasem,gdy się zdenerwuję,to przeklnę,ale bez przesady,żeby co drugie słowo %(*^*^$(O . Mojemu facetowi przy kolegach tez zdarza się przeklnosc,ale jednak wiem,ze jest kulturalny i przy mnie zadko mu sie to zdarza(no...chyba,ze się mocno pokłócimy ;) ) Popieram jak najbardziej to co napisałeś... Plusik ode mnie dla Ciebie:)

Tylko jakieś żule klną na ulicy na cały głos :P ja niemoge, ale posmiewisko robi z siebie...

Gość hgfs
"Czasem trzeba wiązanką zapodać by odbiorca poprawnie zrozumiał przekaz" Można też użyć młota kowalskiego :)