Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llalia

Polska dla Polaków...Kafeteria dla Kobiet!

Polecane posty

Gość llalia

Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Czyż nie tak jest napisane na wejściu? I kiedyś tak było, potem mężczyźni pojawiali się na tym forum a teraz??? Kto jest tego samego zdania co ja?:)

Gość porywające
a skąd możesz wiedzieć kto siedzi po drugiej stronie?

Gość llalia
Wcale nie jestem lesbijką! Ale mężczyźni nie umieją się zachować. Piszą głupoty , podszywają się, upodabniają to forum do swoich for o żenująco niskim poziomie. No czyż nie?

Gość ziemia dla ziemniaków
:classic_cool:

To że kafeteria jest dla kobiet nie oznacza że nie mogątu pisac mężczyźni. Ja sformulowanie "dla kobiet" rozuniiem tak, ż euklad dzialów tematyka jest pomyślana tak by fotum bylo przydatne przede wszystkim kobietom. Ale przecież część zainteresowań obie płcie maja wspólne! My, kafeteryjnyi faceci prezentujemy tu męski punkt widzenia ktorego pozanie jest kovietom nieraz b. potrzebne. W tym sensie jesteśmy tu także "dla kobiet" :) Pozdrawiam! 🖐️ 🌻 :)

Gość llalia
Ci z was, którzy się umieją zachować to jeszcze ok ale mam na myśli osoby, które psują to forum a one należą zawsze do facetów

" 17:01 [zgłoś do usunięcia] kurwa bez kitu dostęp do kafe powinien zależeć od wyniku testu na inteligencję i quizu dot. spraw kobiecych (nadżerki, okresy, ciąże, upławy, depilacja, itd.), wtedy byłby spokój " Spoko zaliczam obydwa!! :classic_cool:

" 17:05 [zgłoś do usunięcia] llalia Ci z was, którzy się umieją zachować to jeszcze ok ale mam na myśli osoby, które psują to forum a one należą zawsze do facetów" Niestety nie moge si z tym zgodzić. Owszem, jest tu trochhe trolli płci M lub nieokreślonej ale zmnam też trochę kobiet psujących to forum. Np. propagandą prymitywnie rozumianego feminizmu :P

Gość hgfs
"chyba na inteligencji polegniesz " Przynajmniej nie podda sie bez walki :)

myślę, iż wiele kafeterianek siedzi tu właśnie dlatego, że lubia pisać z facetami ;) także się do nich zaliczam, bez facetów jest nudo a podszywaczami są również dziewczyny

Gość Mężczyźni wynaleźli
Mężczyźni wynaleźli tylko karabin, czołg i raka szyjki macicy:P

Wynaleźć raka szyjki macicy moze tylko ginekolog robiac cytologię. Ale ginekologiem (wbrew opinii niekórych kafeteriuszek :P ) może być też kobieta! :D

Gość Mężczyźni wynaleźli
A co ma wielokrotny orgazm do wiatraka?:P

wieloktotny orgazm moze zapewnić kobiecie tylko prawdziwy mężczyzna np. błędny rycerz kafeterii (patrz mój profil/misja ;) ) A ten jak widomo walczy z kafeteryjnymi wiatrakoa:) Czasem nawet z powodzeniem :classic_cool:

Gość roznicowanie zroznicowanie
taaaaaaaaa a jak sie przeglada galerie w zakladce facet na wp lub interii to komentarze samych bab ;p

Czy wy wiecie ile wysiłku kosztuje nas ustawiczne przedłużanie gatunku? Nie godzi się odmawiać nam prawa do udziału w życiu kafeteryjnym :(

Gość Mężczyźni wynaleźli
Bardzo się poświęcacie i zmuszacie dla przedłużenia gatunku?

Czasem nawet udzielamy się w tym względzie na wielu frontach, co stanowczo wykracza poza zakres naszych obowiązków. :)